; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Rihanna

Rihanna încearcă să aibă echilibru în viața sa personală după un an „copleșitor”. Ce a pățit artista

15 November 2019

Rihanna este una dintre artistele care întotdeauna a vorbit sincer despre perioadele mai puțin fericite din viața ei, iar de această dată ea a dezvăluit faptul că anul pe care l-a avut nu a fost deloc unul ușor.

 „Pentru familia mea, toți prietenii, colegii cărora trebuia să le răspund în ultimele luni, iertați-mă vă rog. Acest an a fost copleșitor pentru mine și lucrez la acel lucru care se numește echilibru', a scris Rihanna pe Instagram. Pe lângă asta, la sfârșitul descrierii a scris „brb' („be right back„), semn că ea ar vrea să ia o pauză.
 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

 

to all my friends/family/coworkers who I have yet to get back to in the past months…please forgive me. this year has been quite an overwhelming one, and Im working on that ish called Balance. brb.

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on


Recent, Rihanna a acordat un interviu revistei Vogue, în care a făcut mai multe mărturisiri, atât cu privire la relația pe care o are cu omul de afaceri Hassan Jameel, cât și referitor la dorința ei de a deveni mamă.

„Sunt într-o relație exclusivă de ceva timp. Și funcționează foarte bine, așa că sunt fericită.' Întrebată dacă își dorește copii, ea a spus că „fără îndoială' vrea să aibă.

În urmă cu o lună, Rihanna a anunțat faptul că va lansa o carte autobiografică vizuală, în colaborare cu publisher-ul Phaidon. Cartea va cuprinde imagini cu ea care nu au fost făcute publice, chiar și din copilăria ei. Pe lângă asta, Rihanna va avea și un parteneriat cu LVMH (Louis Vuitton Moët Hennessy), una dintre cele mai mari companii care produce bunuri de lux, și nu numai. Ea va avea propria ei casă de modă, numită Fenty. Rihanna a înregistrat un real succes datorită lansării liniei sale de produse cosmetice, Fenty Beauty, dar și a brand-ului său de lenjerie intimă, Savage x Fenty.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare