; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Rihanna

Rihanna dezvăluie că este gata să aibă copii cu sau fără partener

01 April 2020

Aflată pe coperta noului număr al revistei British Vogue, artista și fondatoarea Fenty Beauty a dezvăluit că indiferent dacă va avea sau nu un partener în viitorul său își dorește să aibă 3 sau 4 copii. 

Întrebată cum se vede peste 10 ani artista a răspuns fără să stea pe gânduri:

„Zece ani? Voi avea 42 de ani, voi fi bătrână (a spus râzând). Voi avea copii trei sau patru'. 

Când a fost întrebată dacă ar fi deschisă să fieo mamă singură în cazul în care nu și-ar găsi partenerul potrivit Rihanna nu a stat pe gânduri:

„La naiba, da! Simt că societatea te face să te simți inferioară ca mamă dacă nu există un tată în viața copiilor tăi”, a continuat Rihanna. „Dar singurul lucru care contează este fericirea, asta este singura relație sănătoasă dintre un părinte și un copil. Singurul lucru care poate crește un copil cu adevărat, este iubirea'.

 

Rihanna, care s-a despărțit de iubitul Hassan Jameel la începutul acestui an, a explicat, de asemenea, că se află într-un moment al vieții sale în care nu mai este dispusă să își compromită nevoile și dorințele atât de des. 

 

 

„De când am împlinit 32 de ani, îmi dau seama că viața este într-adevăr scurtă. Nu ai prea mult timp pentru a tolera rahatul, știi? Când ești copleșit, trebuie să începi să renunți, iar eu sunt prea copleșită'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare