Homepage  / Vedete străine

Rihanna, criticată dur după ce a cântat la petrecerea celui mai bogat om din India. Ce sumă enormă de bani a primit artista

Rihanna, criticată dur după ce a cântat la petrecerea celui mai bogat om din India. Ce sumă enormă de bani a primit artista
13

de Roxana Mirea,

Rihanna a primit câteva milioane de euro pentru a cânta sâmbătă, 2 martie, la petrecerea privată organizată înainte de nunta fiului celui mai bogat om din India, Mukesh Ambani. După ce au apărut mai multe filmări de la prestația artistei, fanii au fost extrem de dezamăgiți. Aceștia au lansat un val de critici la adresa Rihannei. 

Rihanna a primit cateva milioane euro pentru a cânta la petrecerea din India 

Rihanna a sosit în Jamnagar pentru petrecerea de dinainte de nunta fiului celui mai bogat om din India – și a fost plătită cu câteva milioane de lire sterline pentru a cânta la festivități, potrivit MailOnline. Estimările vorbesc de sume între 5 și 9 milioane de dolari. 

Directori executivi din domeniul tehnologiei la nivel mondial, vedete de la Bollywood, celebrități ale muzicii pop și politicieni au participat în acest weekend la evenimentul de trei zile găzduit de magnatul miliardar Mukesh Ambani. 

Petrecerea în sine ar fi costat 120 de milioane de lire sterline, au declarat surse pentru MailOnline. Se zvonește că numai contractul de catering, atribuit unuia dintre cele mai importante grupuri hoteliere de cinci stele din India, se ridică la aproximativ 20 de milioane de lire sterline. 

Surse apropiate familiei Ambani au afirmat, de asemenea, că această cifră va „crește semnificativ”, alte milioane urmând să fie cheltuite în iulie, când va avea loc la Mumbai căsătoria fiului lui Ambani, Anant, cu Radhika Merchant. 

Pentru nunta fiicei sale din 2018, se spune că Ambani i-ar fi plătit lui Beyonce 6 milioane de dolari pentru a susține un concert privat pentru invitați. În vârstă de 66 de ani, președintele gigantului Reliance Industries, care deține compania petrolieră și de telecomunicații Reliance, este cea mai bogată persoană din Asia, conform listei Forbes a miliardarilor, cu o avere de peste 114 miliarde de dolari. 

Miercuri seară, Ambani și soția sa, Nita, împreună cu fiul lor Anant și logodnica acestuia, Radhika Merchant, au dat startul unei sărbători de trei zile pentru peste 51.000 de oameni de la Reliance Township din Jamnagar, orașul său natal, în statul Gujarat din vestul Indiei. 

Mukesh și Nita Ambani

„Pentru această petrecere de trei zile nu s-a făcut economie” 

Anant, în vârstă de 28 de ani, care este, de asemenea, director în consiliile de administrație ale mai multor firme deținute de Reliance, se va căsători cu Merchant, în vârstă de 29 de ani, în cursul acestui an. 

Rihanna, iluzionistul David Blaine și Diljit Dosanjh de la Bollywood au performat pentru invitați, printre care s-au numărat fondatorul Microsoft, Bill Gates, șeful Meta, Mark Zuckerberg, și mai mulți actuali și foști lideri politici, potrivit unei liste publicate de Reliance. 

O sursă a declarat: „Pentru această petrecere de trei zile nu s-a făcut economie de bani. Este o sumă de bani impresionantă, dar când familia Ambanis face ceva, o face în stil mare.”  

O altă sursă a declarat: „Nu este prima dată când cheltuiesc astfel de bani pentru nunta unuia dintre copiii lor. Vor fi trei zile memorabile, la care vor fi prezenți unii dintre cei mai faimoși oameni din India și din lume. Va fi cât se poate de fastuos”. 

Invitația pentru petrecerile premergătoare nunții – care a circulat pe scară largă pe rețelele de socializare – suna astfel: „Cu inimile pline de bucurie și emoție, vă invităm la petrecerile premergătoare nunții lui Anant și Radhika la casa noastră din Jamnagar. Așteptăm cu nerăbdare să vă avem alături de noi pentru a împărtăși bucuria, dragostea și râsul nostru și pentru a crea amintiri pe care le vom prețui pentru totdeauna.” 

Rihanna, critică pentru prestația de la petrecerea lui Mukesh Ambani 

Criticii Rihannei nu cred că a muncit deloc pentru prestația sa de la petrecerea lui Mukesh Ambani. Artista a fost criticată pentru că a oferit un spectacol „lipsit de strălucire” și „plictisitor”, potrivit Page Six.  

Suma impresionantă de bani pe care a primit-o Rihanna i-a făcut pe fani să fie extrem de critici la adresa spectacolului. 

„Întotdeauna am spus că este o interpretă incredibil de leneșă…..niciodată nu și-a făcut timp să își îmbunătățească performanțele”, a scris cineva pe Twitter.  

Un altul a fost de acord: „Rihanna a fost întotdeauna lipsită de strălucire, nu știu de ce oamenii sunt surprinși.”   

Împărtășind un sentiment similar, un fan dezamăgit a afirmat: „Rihanna a cântat mereu așa. Nu la începutul carierei sale, ci imediat după aceea.” 

A cântat în fața celor mai mari vedete ale lor și dă dovadă de puțină energie și cântă pe ici, pe colo”, a mai scris cineva. 

Oamenii se comportă de parcă Rihanna nu a cântat mereu așa… O IUBESC pe Rihanna, dar mereu le spun oamenilor că concertele ei au fost unele dintre cele mai plictisitoare la care am fost”, a spus un alt critic.

Rihanna, criticată dur după ce a cântat la petrecerea celui mai bogat om din India. Ce sumă enormă de bani a primit artista (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

În prezent, concertele Rihannei sunt rare, deoarece ea acordă atenție celor doi copii ai ei și se ocupă de cele câteva afaceri ale sale, cum ar fi linia sa de machiaj de mare succes, Fenty Beauty, și linia de lenjerie Savage X Fenty.  

Sursa Foto: Hepta, captură de ecran

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton