; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Rihanna are fiţe închise la culoare

28 September 2010

Pe numele ei întreg, Robyn Rihanna Fenty (22 de ani), cântăreaţa a dovedit recent că are fiţe de divă cu acte în regulă. O sursă a povestit publicaţiei „The Sun' că Rihanna s-a aflat în New York (unde a filmat un promo pentru noul ei single „Whats My Name') şi le-a cerut organizatorilor să-i pună la dispoziţie o rulotă mai specială, în care prosoapele, canapelele şi halatul de baie să fie toate închise la culoare.

„Rihanna a avut cereri exacte în legătură cu rulota ei. A spus clar că totul trebuie să fie negru (înăuntru) şi i s-a făcut pe plac', a explicat sursa amintită. Căntăreaţa din Barbados nu e singura vedetă care are pretenţii mari. Mariah Carey a uimit presa în 2008, când a cântat pe scena emisiunii „X Factor' din Marea Britanie şi a venit la spectacol cu 27 de genţi şi un anturaj impresionant, pe care l-a cazat la hotelul Dorchester (2.000 de lire sterline pe noapte de persoană).

În plus, diva a cerut ca întregul etaj al studioului emisiunii „X Factor' să fie disponibil doar pentru ea. Iar Cher cere, la fiecare spectacol sau concert pe care îl susţine, o cameră specială pentru peruci, care să fie plină de crini.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare