Homepage  / Vedete / Vedete străine

Rihanna a devenit mamă pentru a doua oară. Cele mai noi detalii

Rihanna a devenit mamă pentru a doua oară. Cele mai noi detalii
7

de Redactia Tvmania

Rihanna a dat naștere celui de-al doilea copil al său, după ce a făcut un anunț memorabil despre sarcină la Super Bowl cu câteva luni în urmă. Inițial s-a scris că artista ar fi adus pe lume o fetiță, însă recent au ieșit noi detalii despre bebeluș.

Rihanna ar fi născut al doilea copil

Update, 23 august 2023:

Rihanna este oficial mamă a doi copii! Cântăreața, în vârstă de 35 de ani, și partenerul ei, A$AP Rocky, în vârstă de 34 de ani, au întâmpinat cel de-al doilea copil al lor, au confirmat surse pentru PEOPLE. 

Rihanna a născut în secret un alt băiețel la începutul acestei luni, potrivit TMZ. Surse au spus că bebelușul s-a născut pe 3 august la Los Angeles. Nu se știe încă numele copilului, dar acesta ar  începe cu litera „R”. 

Rihanna și iubitul ei mai au un fiu, pe RZA, în vârstă de 15 luni. Cei doi au anunțat cea de-a doua sarcină a cântăreței în timpul spectacolului din pauza Super Bowl.  

Știre inițială:

„Este imaginea perfectă a Rihannei – chiar și până la ochii luminoși”, a declarat o persoană din interior pentru site.

Pe data de 12 februarie 2023, celebra cântăreață originară din Barbados a făcut o apariție remarcabilă pe terenul de fotbal în cadrul spectacolului de pauză al Super Bowl, în care a prezentat un medley al celor mai mari hituri ale carierei sale. Îmbrăcată într-o salopetă roșie care se deschidea până la șolduri și era prinsă cu o curea, artista a cucerit publicul de pe o platformă plutitoare.

Atitudinea și forma fizică ale cântăreței, precum și nivelul său de energie mai puțin intens pe scenă, au stârnit speculații printre mii de telespectatori cu privire la o posibilă sarcină. Momentul surpriză a venit când vedeta și-a dezvăluit burtica, confirmând astfel speculațiile și încântând întreaga lume.

Cum s-a schimbat Rihanna de când a devenit mamă

La începutul lunii mai, Rihanna și A$AP Rocky au sărbătorit cu entuziasm prima aniversare a fiului lor, RZA Athelston Mayers. Cu această ocazie deosebită, rapper-ul nu s-a limitat doar la împărtășirea unor instantanee pe Instagram, ci a transmis și un mesaj profund și emoționant adresat micuțului său. Această zi specială a fost marcată cu o multitudine de afecțiune și atenție din partea familiei și a celor apropiați.

rihanna-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Atunci când a discutat despre experiența maternității, Rihanna a împărtășit că primele luni alături de RZA au fost cu adevăratmemorabile“.

„Este totul. Chiar nu-ți amintești viața de dinainte, este cel mai nebunesc lucru. Literalmente încerci să ți-o amintești, și există fotografii din viața mea de dinainte, dar sentimentul, dorințele, lucrurile de care te bucuri, totul, pur și simplu nu te identifici cu ele pentru că nici măcar nu-ți permiți mintal să ajungi atât de departe, pentru că…. pentru că nu contează”, a spus artista pentru British Vogue.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton