Homepage  / Vedete străine

Rihanna a postat primele imagini cu cel de-al doilea copil. Detaliul observat imediat de fani

Rihanna a postat primele imagini cu cel de-al doilea copil. Detaliul observat imediat de fani
11

de Cătălina Matei,

La aproape două luni după ce a dat naștere celui de-al doilea copil al său, Rihanna a realizat o ședință foto specială. Alături de partenerul său de viașă, A$AP Rocky, și de primul lor născut, artista radiază cu mezinul său în brațe, pe care l-a îmbrăcat într-un outfit mai puțin obișnuit.

Primele poze în 4! Cum arată cel de-al doilea băiețel al Rihannei

Rihanna, în vârstă de 35 de ani, și partenerul ei, A$AP Rocky, în vârstă de 34 de ani, au devenit pentru a doua oară părinți la începutul lunii august.

Certificatul de naștere, obținut de către People, dezvăluie că fiul celor două vedete se numește Riot Rose Mayers. El s-a născut pe 1 august 2023, conform certificatului de naștere, la Spitalul Cedar Sinai din Los Angeles, la ora 7:41 dimineața.

Pe un cont neoficial de Instagram, riot_rosemayers, ce pare a fi fost creat de un fan, au apărut și primele poze cu noul membru al familiei. În acele imagini, frățiorul mai mare, RZA, în vârstă de 1 an și jumătate, pozează alături de cel mic și de părinții săi, marcând astfel prima imagine în formula de 4 a Rihannei și a familiei sale.

De ce poartă roz bebelușul Rihannei

Recunoscută pentru stilul său vestimentar nonconformist, mai ales prin ținutele pe care le-a purtat în timpul celor două sarcini, Rihanna este extrem de preocupată și de garderoba copiilor săi.

Îmi place să-l îmbrac în lucruri care nu arată ca haine pentru bebeluși”, declara cântăreața originară din Barbados pentru ediția britanică a revistei „Vogue”, într-un interviu apărut în luna martie, potrivit People.

L-am îmbrăcat în chestii florale. L-am îmbrăcat în roz aprins. Cred că fluiditatea în modă este cea mai bună. Întotdeauna fac cumpărături la departamentul de bărbați, să știi”, a mai povestit Rihanna în acel interviu.

Prin urmare, nu este de mirare că artista a ales o ținută roz pentru mezinul său, mai ales că cel de-al doilea prenume al băiețelului este Rose, „Trandafir” în limba engleză.

Pregnant Rihanna Attends The Met Gala – NYCIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Rihanna, o mămică fericită

În luna mai, Rihanna și A$AP Rocky au celebrat primul an de viață al primului lor fiu, RZA Athelston Mayers, rapper-ul postând atunci câteva fotografii pe Instagram. Rocky a transmis și un mesaj plin de emoție pentru fiul său.

Vorbind despre experiența de mamă, Rihanna a mărturisit că primele luni petrecute alături de RZA au fost cu adevărat memorabile.

Este totul. Chiar nu-ți amintești viața de dinainte, este cel mai nebunesc lucru. Literalmente încerci să ți-o amintești, și există fotografii din viața mea de dinainte, dar sentimentul, dorințele, lucrurile de care te bucuri, totul, pur și simplu nu te identifici cu ele pentru că nici măcar nu-ți permiți mintal să ajungi atât de departe, pentru că…. pentru că nu contează”, a spus artista pentru British Vogue.

Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton