; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

40th American Film Festival Opening   Deauville

Ridley Scott, sedus de Jessica Chastain?

08 September 2014

După ce a lucrat cu Terrence Malick, Kathryn Bigelow, Jeff Nichols sau, mai recent, cu Liv Ullman, Christopher Nolan și Guillermo Del Toro, Jessica Chastain se pregătește de filmări în regia lui Ridley Scott pentru lungmetrajul 'The Martian', care îl are deja în fruntea distribuției pe Matt Damon.

40th American Film Festival Opening - Deauville

Chiar dacă nimic nu a fost confirmat încă, Jessica Chastain, momentan în negocieri, ar putea să primească rolul unui astronaute care îl ajută pe Matt Damon să recâștige planeta noastră albastră. Și pentru că o veste bună nu vine niciodată singură, și Kristen Wiig este în negocieri pentru a completa casting-ul filmului. 'The Martian' este adaptarea romanului omonim semnat de Andy Weir. Povestea relatează aventurile unui membru al unei expediții spațiale (Matt Damon) pierdut pe planeta roșie, după plecarea precipitată a colegilor săi care-l credeau mort.

Până să o vedem pe Marte, o putem admira pe Jessica Chastain într-un alt film a cărui acțiune se desfășoară tot în spațiu, 'Interstellar', de Christopher Nolan, care intră pe 7 noiembrie în cinematografele din România.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare