; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Riddick Bătălia începe   Vin Diesel

Filmul „Riddick: Bătălia începe” (2004)

03 February 2017
  • (The Chronicles of Riddick) – Statele Unite ale Americii, 2004, SF de acţiune
  • Canal: ANTENA 1
  • Data: 5 februarie 2017
  • Ora: 20.00
  • Cu: Vin Diesel, Karl Urban, Thandie Newton, Colm Feore, Linus Roache
  • Regia: David Twohy

Notă: După filmul cu Vin Diesel în rol principal, de la ora 22.30, Antena 1 a programat o nouă ediție a emisiunii „Uniplay Show' (inițial, în această duminică emisiunea ar fi trebuit să înceapă de la ora 22.15).

La cinci ani după evenimentele din „Întuneric total' („Pitch Black'), Riddick (Vin Diesel) trăieşte pe o planetă izolată. Deşi vrea linişte, va fi obligat să intre într-un război cu cei care stăpânesc universul: necromogerii.

Planetele cad una după alta sub stăpânirea Necromogerilor – războinici cuceritori care oferă lumii întregi o alegere simplă – să se convertească sau să moară. Aceia care refuză regulile impuse de ei speră în zadar că cineva sau ceva va încetini creşterea Imperiului Necro. Rebeli există, dar au viaţă scurtă, iar salvatorii sunt în număr foarte redus. Când lucrurile merg prost, supravieţuitorii se agaţă de orice – mituri , profeţii, speranţe deşarte cum ar fi existenţa unor eroi izbăvitori. Dar binele nu este întotdeauna antidotul răului, iar legendele pot fi greşite. Uneori antidotul răului este ceva şi mai rău.

Ca urmare, un exilat de tristă amintire este solicitat să intre în luptă. El este Riddick, un tip căruia nu-i pasa cine stăpâneşte Universul atât timp cât este lăsat în pace. El locuieşte de 5 ani pe o planetă din sistemul Taurus, planetă uitată de Dumnezeu. Aici s-a refugiat şi de atunci nu s-a mai uitat înapoi. Majoritatea timpului şi-o petrece ajutând mercenarii să evadeze şi să-i devină astfel aliaţi.Pentru el totul este neinteresant, orice s-ar întâmpla, apocalipsă sau pace, tot ceea ce-l preocupă este să-şi salveze pielea. Dacă procedezi la fel, eşti prietenul lui.

Curând, însă, ceva se schimbă radical pentru Riddick. Următoarele confruntări îl vor propulsa într-o luptă pe viaţă şi pe moarte şi-l vor purta într-o expediţie prin diverse lumi: una idilică, multi-culturală aflată sub asediu, o închisoare subterană aflată sub o lume infernală, un iad adevărat de sorginte vulcanică şi în final pe nava mamă Necro unde se află centrul puterii întunecate numit Bazilica. În bătălia finală totul şi toţi vor depinde de un singur om.

Trailer-ul filmului „Riddick: Bătălia începe':

http://www.youtube.com/watch?v=LCrDo3eCXkw

Te-ar putea interesa și:

Vin Diesel face un serial desprins din universul „Riddick'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare