; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ricky Martin va lansa o carte pentru copii

Ricky Martin va lansa o carte pentru copii

19 September 2013

Ricky Martin va lansa o carte pentru copiiDacă la capitolul muzică nu are noutăţi, Ricky Martin îşi încearcă norocul ca scriitor.

Artistul va lansa pe 14 noiembrie o carte pentru copii intitulată Santiago, el soñador entre las estrellas' (Santiago, visătorul între stele'), anunţă peopleenespanol.com.

Cartea va fi lansată atât în limba engleză, cât şi în spaniolă şi spune povestea lui Santiago, un băieţel cu o imaginaţie bogată care este dezamăgit în momentul în care nu primeşte un rol într-o piesă de teatru. Santiago reuşeşte să depăşească momentul cu ajutorul tatălui său, care îl încurajează să-şi urmeze visul.

Sper ca această carte să-i inspire pe tinerii cititori şi să creadă că visele lor pot deveni realitate. Cea mai mare dorinţă a mea este ca Santiago să aibă un loc special în inimile copiilor prin intermediul acestei poveşti, care arată că tot ce-ţi doreşti poate deveni realitate doar dacă ai încredere în tine', a zis cântăreţul în vârstă de 41 de ani, tatăl a doi gemeni de cinci ani.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare