; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ricky Martin e fericit cu iubitul său

08 November 2010

Cântăreţul a mărturisit că are o relaţie cu un bărbat minunat care se împacă foarte bine cu gemenii săi.

După ce şi-a lansat cartea autobiografică Yo', în care vorbeşte deschis despre orientarea sa homosexuală, Ricky Martin este şi mai mult în atenţia presei.

De curând, acesta i-a mărturisit lui Oprah Winfrey cât este de îndrăgostit: Sunt implicat într-o relaţie minunată. Dragostea vine când nici nu te aştepţi, nu căutam ceva serios, însă aşa a fost să fie', a zis portoricanul în vârstă de 38 de ani.

Chiar dacă nu a dat detalii despre iubitul său, Ricky a spus că acesta se poartă foarte frumos cu gemenii lui, Matteo şi Valentino. Tot ce pot să spun despre el este că îi iubeşte pe gemeni, iar gemenii îl iubesc pe el.'

La şapte luni după ce a recunoscut oficial că este gay, cântăreţul apare pe coperta numărului din decembrie al revistei People en español' şi dă detalii despre viaţa sa intimă şi despre familie.

De curând, Ricky Martin a revenit în atenţia fanilor cu o nouă piesă în spaniolă, Lo mejor de mi vida eres tu', pe care o cântă în duet cu Natalia Jimenez. Single-ul va fi inclus pe albumul pe care aceasta îl va lansa anul viitor.

.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare