Homepage  / Vedete străine

Ricky Martin, primele declarații despre divorț. Cum se înțelege cu fostul soț. „Am planificat de mult timp”

Ricky Martin, primele declarații despre divorț. Cum se înțelege cu fostul soț. „Am planificat de mult timp”
8

de Redactia Tvmania

Cântărețul Ricky Martin a făcut primele declarații despre divorț și dezvăluie cum au reacționat copiii săi la despărțire.

Ricky Martin și soțul lui, Jwan Yosef, au anunțat la începutul acestei luni că divorțează după 6 ani de căsnicie. Anunțul surprinzător a fost făcut chiar de cei doi, printr-o declarație comună. „Am decis să punem capăt căsniciei noastre cu dragoste, respect și demnitate pentru copiii noștri”, este începutul declarației lor.

Ricky Martin, primele declarații despre divorț

Ricky Martin a vorbit pentru o publicație din Puerto Rico despre viața sa în prezent, făcând primele declarații după anunțul divorțului de Jwan Yosef.

„Sunt singur”, a spus el cu zâmbetul pe buze. „Jwan și cu mine vom fi întotdeauna o familie. Avem doi copii pe care îi vom crește împreună, iar acest lucru nu este ceva nou. Noi am planificat această situație de mult timp, încă dinainte de pandemie”, a dezvăluit el despre despărțirea de fostul partener.

Decizia de a o lua căi separate nu a venit peste noapte. „Când publicul a aflat că divorțăm, noi deja trecusem printr-un proces de doliu”, a spus el. „Eram hotărâți că aceasta era calea de urmat pentru binele lui, al meu și al copiilor noștri”.

ricky-martin-divort-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Cum se înțelege Ricky Martin cu fostul soț

„Ne privim în ochi și zâmbim, ne îmbrățișăm și trecem prin momente bune și rele, plângem împreună și ne amuzăm împreună”, a adăugat el despre fostul său partener, cu care susține că are o relație armonioasă. „Suntem mai bine ca niciodată”, a afirmat.

Ricky Martin spune că atât mezinii, Lucía și Renn, cât și gemenii adolescenți, Matteo și Valentino, au asimilat despărțirea într-un mod sănătos. „Copiii mei nu au văzut niciodată o ceartă între Jwan și mine”, a spus el.

Copiii săi mai mari au fost un mare sprijin. „Când le-am spus a fost ceva de genul: „Ei bine, tată, ești bine, ești fericit, asta e decizia? Nu o faceți pentru noi, suntem bine'”, a spus el despre reacția gemenilor săi. „A fost minunat. Chiar i-am spus lui Jwan, ar trebui să scriem o carte despre cum să divorțăm. De fapt, dacă cineva urmează să divorțeze, să vină să vorbească cu noi, pentru că noi am pus lucrurile la punct”, a glumit artistul. „A fost mult mai ușor decât am crezut că va fi, dar am făcut-o în timp și cu calm”, a reflectat el.

Este Ricky Martin pregătit pentru o nouă poveste de dragoste?

„Calm, au trecut șapte sau opt ani”, a spus el râzând raspunzând la această întrebare. „O să mă distrez, vreau să mă distrez, să o iau ușor, dar mă văd într-o altă relație. Nu vorbesc despre viitorul apropiat, dar îmi place să fiu îndrăgostit. Îmi place să fiu într-un cuplu, îmi place să mă trezesc dimineața, sărutul de dimineață, micul dejun, râsul, complicitatea”, a mai completat artistul.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton