; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ricky Gervais nu îşi impresionează prietenii

27 August 2010

Comicul britanic spune că apropiaţii nu sunt impresionaţi de succesul său în lumea filmului şi refuză să-l trateze diferit de când a devenit faimos, relatează celebritywonder.com.

„Prietenii şi rudele nu mă consideră un star de cinema. Nu mă consideră actor. Nu consideră nimic. Ei doar cred că sunt la fel de gras ca întotdeauna', a mărturisit Ricky Gervais (49 de ani).

Deşi recunoaşte că nu a mai avut de mult o greutate ideală, actorul s-a hotărât să slăbească, după ce a realizat că poate să moară din cauza kilogramelor în plus.

Actorul a explicat: „Nu vreau să renunţ şi să-mi dau seama că am greşit. Nu vreau să cred că totul este minunat şi să mă trezesc că fac stop cardiac la vârsta de 51 de ani'.

Ricky Gervais a mai spus că oamenii cu probleme de greutate îşi caută mereu scuze pentru a amâna rezolvarea problemei.

„Este vina lor pentru că sunt graşi. Mănâncă prea mult. Acestea sunt regulile. Eu m-am îngrăşat pentru că am mâncat. Şi ştiam asta. Nu trăiam cu impresia că am o tumoare pe partea din dos. Ştiam că toate se trag de la gustările de la miezul nopţii. Ştiam ce fac. Aşa că nu are nici un rost să mă prefac că-mi pare rău pentru oamenii cu probleme de greutate'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare