Homepage  / Televiziune

Universul „Rick și Morty” se extinde cu o adaptare anime pe platforma Max. Dată de lansare

Universul „Rick și Morty" se extinde cu o adaptare anime pe platforma Max. Dată de lansare
4

de Redactia Tvmania,

Universul „Rick și Morty” se extinde cu o nouă adaptare anime, regizată de vizionarul Takashi Sano. Intitulată „Rick și Morty: Anime” („Rick and Morty: The Anime”), seria îi urmărește pe Rick, Morty și familia Smith într-o nouă aventură intergalactică.

Universul „Rick și Morty” se extinde cu o nouă adaptare anime

Producția va fi disponibilă pe platforma Max în două variante: originalul în japoneză și o versiune dublată în engleză. Fanii universului „Rick și Morty” vor putea viziona timp de 10 săptămâni câte un nou episod din noua serie anime. Primul episod, atât în varianta originală, cât și în varianta dublată în engleză va fi lansat pe 16 august pe platforma de streaming Max.

Rick și Morty: Anime” („Rick and Morty: The Anime”) îi surprinde pe Rick, care se relaxează într-o pseudo-lume între multiversuri, pe Summer, care o ajută pe Space Beth să lupte împotriva Federației Galactice malefice, și pe Morty, care se îndrăgostește de o fată misterioasă care se întâmplă să fie o ființă atemporală.

rick and morty 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Distribuția vocală pentru „Rick și Morty: Anime” („Rick and Morty: The Anime”) îi include pe:

  • Rick – Youhei Tadano / Joe Daniels
  • Morty – Keisuke Chiba / Gabriel Regojo
  • Summer – Akiha Matsui / Donna Bella Litton
  • Jerry – Manabu Muraji / Joe Daniels
  • Beth – Takako Fuji / Patricia Duran

Rick și Morty: Anime” („Rick and Morty: The Anime”) este scris și regizat de Takashi Sano și este produs pentru Adult Swim de Sola Entertainment, cu Jason Demarco și Joseph Chou în calitate de producători executivi.

„Rick and Morty” este o serie animată de televiziune americană creată de Justin Roiland și Dan Harmon, difuzată pentru prima dată în decembrie 2013 pe Adult Swim al Cartoon Network. Serialul a captivat publicul datorită amestecului său unic de umor absurd, teme filosofice profunde și aventuri științifico-fantastice spectaculoase.

Povestea din spatele serialului „Rick and Morty”

Protagoniștii serialului sunt Rick Sanchez, un savant alcoolic, cinic și egocentric, și nepotul său de 14 ani, Morty Smith, un adolescent timid și uneori naiv. Rick, un geniu excentric și hedonist, are o relație complexă cu familia sa, în special cu Morty, pe care îl duce într-o serie de aventuri periculoase și imprevizibile prin universuri paralele și alte dimensiuni. Relația dintre Rick și Morty este nucleul serialului, explorând teme precum loialitatea, sacrificiul și complexitatea legăturilor de familie.

Unul dintre elementele centrale ale „Rick and Morty” este conceptul de multivers. Fiecare episod prezintă adesea călătorii interdimensionale și întâlniri cu ființe extraterestre, roboți, monștri și alte entități bizare. Această premisă permite serialului să experimenteze cu o varietate infinită de scenarii.

Pe lângă explorarea temelor existențiale, „Rick and Morty” este, de asemenea, o satiră incisivă a societății contemporane. Serialul abordează subiecte precum consumerismul, politica, religia și cultura pop, adesea într-un mod ireverențios și provocator. Acest amestec de comedie și critică socială face ca serialul să fie relevant și engaging pentru o audiență diversă.

Sursă foto: Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton