; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

_NUP_172336_2860 w1 copy2 res

“#RichKids of Beverly Hills” se întorc cu sezonul 4

11 May 2016

Sezonul 4 al seriei #RichKids of Beverly Hills' are premiera vineri, 13 mai, la ora 21.00, la E!. Sezonul de 8 episoade va urmări drumul spre altar al cuplului format din bloggeriţa Morgan Stewart şi mogulul imobiliar Brendan Fitzpatrick. Camerele E! vor surprinde toată strălucirea din timpul pregătirilor pentru momentul în care vor spune „Da' în faţa familiilor lor #fabuluxoase şi a prietenilor lor, printre care Dorothy Wang, EJ Johnson şi Jonny Drubel. De la petrecerea burlacilor şi a burlăciţelor, la crizele de nervi ale miresei şi la lista invitaţilor aflată în continuă schimbare, dramele #farafiltru se ţin lanţ.

[Not a valid template]

La începutul noului sezon, Morgan şi Brendan revin cu picioarele pe pământ, după euforia logodnei şi încep să-şi plănuiască nunta visurilor lor. Dar cei doi îşi dau rapid seama că plănuirea unei nunţi nu presupune doar alegerea şampaniei şi a trandafirilor albi. Comportamentul temperamental al lui Morgan o depărtează de Brendan şi o face să se întrebe serios cât de mult vrea Brendan nunta asta şi cât de mult o vrea pe ea alături de el. Pe lângă dramele nupţiale, blonda din spatele BoobsAndLoubs.com va arăta camerelor de filmat cum se distrează la petrecerea burlăciţelor şi cum pozează într-o şedinţă foto pentru revista „Brides'.

După ce, în sezonul trecut, Jonny a trecut printr-o despărţire, acum se bucură de viaţa de burlac şi se concentrează pe cariera lui muzicală. Este activ pe scena muzicală din L.A. şi se impune ca unul dintre cei mai noi şi promiţători DJi. Dar noua lui pasiune atrage după sine nopţi pierdute la petreceri, în compania unor băieţi uşor dubioşi. Şi Jonny e forţat să-şi reevalueze stilul de viaţă promiscuu, după ce este zguduit de un pericol de natură medicală.

EJ a terminat studiile şi e gata să-şi ia zborul şi să-şi dea seama ce urmează în cariera lui. Cu un nou aspect fizic şi o încredere în sine sporită, EJ este gata pentru următorul pas din viaţa lui – trebuie să-şi dea doar seama care e acesta.

Nu rataţi noul sezon din #RichKids of Beverly Hills', care are premiera vineri, 13 mai, la ora 21.00, la E!.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare