; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Richard Hammond

Richard Hammond a avut un nou accident, de data asta pe două roţi

20 March 2017

Richard Hammond (47 de ani), fostul co-prezentator al emisiunii TV britanice „Top Gear' şi actualul co-prezentator al show-ului Amazon „The Grand Tour' s-a accidentat la filmări, citim pe radiotimes.com.

Britanicul filma un episod din cea din urmă emisiune, Mozambic, când a căzut de pe motocicletă, iar colegul Jeremy Clarkson a dezvăluit că „s-a lovit chiar serios', pierzându-şi cunoştinţa, dar că nu a cerut ajutor medical („Noi nu mergem la spital').

Richard Hammond

Acum însă Richard Hammond insistă că incidentul nu a fost atât de grav:

„Vă mulţumesc pentru întrebările legate de recentul meu accident, în timpul filmărilor. Pot confirma că da, am căzut de pe o motocicletă, de mai multe ori, şi da, m-am lovit la cap. Dar viaţa merge înainte', a scris el pe blog-ul Drivetribe.com.

Accidentul vine la 11 ani de când prezentatorul pasionat de maşini s-a lovit la cap, într-un accident aproape mortal, în timpul filmărilor la „Top Gear'. Atunci, Hammond conducea un dragster şi a fost în comă două săptămâni; a revenit la lucri abia după un an de la accidentul în care conducea cu 367 km/h.

Citește și:

Richard Hammond a filmat un documentar în jungla amazoniană

Noua emisiune a lui Jeremy Clarkson se va numi „The Grand Tour'

Sursa foto: https://www.facebook.com/richardhammondforever12

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare