Homepage  / Vedete străine

Richard Gere și Uma Thurman au făcut spectacol pe covorul roșu de la Cannes. Cei doi actori au prezentat filmul „Oh, Canada”

Richard Gere și Uma Thurman au făcut spectacol pe covorul roșu de la Cannes. Cei doi actori au prezentat filmul „Oh, Canada”
11

de Cristina Țapu,

Richard Gere a bifat o revenire strălucitoare pe covorul roșu de la Cannes, unde a prezentat filmul „Oh, Canada", alături de Uma Thurman. Pelicula, regizată de Paul Schrader, este în competiție pentru Palme d'Or.

Richard Gere și Uma Thruman, spectacol pe covorul roșu de la Cannes

La vârsta de 74 de ani, Gere își asumă rolul unui opozant al războiului din Vietnam, care a fugit din Statele Unite și care, în finalul vieții sale, se deschide în fața unui tânăr jurnalist, interpretat de Jacob Elordi.

Acest film marchează o reuniune între Gere și regizorul peliculei „American Gigolo” (1980), care l-a consacrat ca fiind unul dintre cei mai râvniți actori de la Hollywood.

Photocall du film „Oh, Canada” lors du 77ème Festival International du Film de CannesIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Richard Gere și Uma Thurman au avut parte de momente minunate în timpul ședinței foto pentru promovarea filmului la Cannes. Au făcut poze, au râs și l-au îmbrățișat pe regizorul Paul Schrader. Atmsofera dintre ei a fost una foarte degajată semn că sunt legați și de o prietenie foarte frumoasă, nu doar de pasiunea pentru actorie.

După succesul din filmele „American Gigolo” și „Officer and Gentleman” din 1982, Richard Gere a jucat în filmul „Pretty Woman” în 1990, rol care l-a adus definitiv în rândul marilor seducători ai cinematografiei. Cu eleganță și un zâmbet enigmatic, el interpretează rolul unui miliardar care se îndrăgostește de o tânără prostituată, jucată de Julia Roberts.

Richard Gere a avut o viață plină de provocări

Cu toate acestea, cariera lui Richard Gere nu a fost lipsită de provocări. De-a lungul anilor, actorul, care s-a convertit la budism la vârsta de 25 de ani, a dezvoltat o pasiune pentru meditație, făcând acest lucru cel puțin o oră pe zi. În plus, Richard Gere a devenit apropiat al lui Dalai-Lama și a militat fervent pentru drepturile tibetanilor.

După interpretarea din „American Gigolo”, Richard Gere s-a impus ca unul dintre actorii de top din Hollywood. Căsătoria sa cu supermodelul Cindy Crawford la începutul anilor ’90 a fost subiect de interes pentru paparazzi și sursă de zvonuri. Din nefericirea, relația lor a ajuns rapid la final.

Ulterior, Gere s-a căsătorit cu actrița Carey Lowell, însă nici povestea lor nu a avut un final fericit. Mai târziu, s-a căsătorit cu activista spaniolă Alejandra Silva, mai tânără decât el cu mai bine de trei decenii, iar ea pare să fie marea iubire a celebrului actor.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton