; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Richard Gere

Richard Gere s-a însurat în secret. Cum arată soția cu 33 de ani mai tânără decât el

24 April 2018

Actorul Richard Gere s-a căsătorit în secret cu femeia de afaceri de origine spaniolă, Alejandra Silva, anunță publicația People.

 

Potrivit revistei „Hola' cei doi s-au căsătorit civil la începutul lunii aprilie.  Richard Gere și mai tânăra lui soție vor celebra evenimentul pe 6 mai, alături de familie și prieteni în apartamentul lor din New York. O sursă a confirmat pentru revista People că cei doi s-au căsătorit cu câteva săptămâni în urmă și că sunt „extraordinar de fericiți'.

Cei doi  s-au cunoscut acum trei ani, în orașul italian Positano, iar vârsta nu a fost un impediment între cei doi în ciuda faptului că Alejandra este mai tânără cu 33 de ani.
Gere a mai fost căsătorit de două ori. Prima sa soție fost o altă celebritate, Cindy Crawford. Legătura dintre ei a durat cinci ani, din 1991 până în 1995. Actorul s-a căsătorit, apoi, cu o actriță, Carey Lovell, de care a divorțat în 2016. Cei doi au împreună un băiat, James Homer, de 18 ani.

Nici Alejandra nu se află la prima sa căsnicie, aceasta a mai fost căsătorită cu Goving Friedland, magnat din domeniul minelor, alături de care a făcut un băiat.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare