Homepage  / Seriale / Seriale americane

Richard Gere revine la televiziune, cu rolul din serialul „The Agency”. Ce știm până acum despre noua producție

Richard Gere revine la televiziune, cu rolul din serialul „The Agency”. Ce știm până acum despre noua producție
8

de Andreea Hentea,

Richard Gere a fost distribuit în serialul „The Agency”, produs de Showtime, remake al uneia dintre cele mai spectaculoase producții ale ultimilor ani. Ce știm, deocamdată, despre viitoarea poveste.

Richard Gere revine la televiziune, cu rolul din serialul „The Agency”

Richard Gere li s-a alăturat lui Michael Fassbender și lui Jeffrey Wright în serialul „The Agency”, remake-ul american al thrillerului de spionaj franțuzesc „Le bureau des légendes”, scrie hollywoodreporter.com.

Aclamatul serial franțuzesc „Le bureau des légendes” a fost difuzat de Canal+ între 2015 și 2020 (timp de cinci sezoane) și a avut în distribuție nume ca Mathieu Kassovitz, Florence Loiret Caille, Jonathan Zaccai, Sara Giradeau, Jean-Pierre Darroussin, Mathieu Amalric și mulți alții. Una dintre cele mai lăudate producții de televiziune ale ultimilor ani, captivantul serial care a cucerit critica și publicul urmărea viața de zi cu zi și misiunile agenților din cadrul principalului serviciu de securitate externă al Franței.

Photocall du film „Oh, Canada” lors du 77ème Festival International du Film de CannesIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Acest „birou al legendelor” din serial era, potrivit prezentării oficiale a acestuia, „responsabil pentru antrenarea agenților fantomă, cu acoperire profundă, care aveau misiuni pe termen lung în diverse zone de interes, trăind sub identități false ani întregi și trebuind să identifice și să recruteze surse valoroase de informații”. Serialul construia o întreagă lume de intrigi și subterfugii profunde, cu personaje care își duceau propriile bătălii în timp ce se confruntau cu amenințări teribile la adresa națiunii și a lumii.

Richard Gere, din nou la TV

Viitorul thriller de spionaj „The Agency” va avea în distribuție vedete importante. Richard Gere (74 de ani) are, acum, un rol consistent în televiziune, după ce, de-a lungul anilor, a avut mici roluri și apariții de câte un episod în câteva producții de televiziune (inclusiv în faimosul „Kojak”, lansat în 1973).

În 1994 a fost nominalizat la Emmy pentru rolul unui coregraf în filmul de televiziune „Plaga” / „And The Band Played On”, despre ravagiile epidemiei de SIDA în Statele Unite și despre luptele din cadrul comunității științifice pe care aceasta le-a generat.

În 2019, Richard Gere a jucat rolul principal din miniseria „MotherFatherSon” (disponibilă la BBC First din 4 iulie), dar după această experiență a spus: „Filmările au durat șase luni și a fost ca și cum aș fi făcut patru filme independente unul după altul, dar interpretând același personaj. Este un proces prea lung, nu cred că aș mai face așa ceva”.

„Richard Gere face parte dintr-o categorie aparte de actori și este adorat de generații de fani din întreaga lume pentru capacitatea sa excepțională de a-i insufla profunzime și autenticitate fiecărui rol pe care îl joacă”, a declarat Chris McCarthy, CEO la Paramount Global și președinte la studiourile Showtime & MTV.

Renumitul actor, care este și un bine cunoscut activist pentru cauze umanitare, și-a prezentat recent, la Festivalul internațional de film de la Cannes, noul film, „Oh, Canada”, regizat de veteranul Paul Schrader, în care joacă alături de Jacob Elordi și Uma Thurman. Richard Gere are, de asemenea, în proiect drama romantică „The Making Of”, în care va juca alături de Diane Keaton, Blake Lively și Lin-Manuel Miranda. Povestea sa va urmări un cuplu de cineaști căsătoriți de mult timp, care vor să aducă pe ecran povestea marii lor iubiri, dar a căror căsnicie legendară se destramă înainte de începutul filmărilor.

Ce ne rezervă viitorul serial „The Agency”

Richard Gere revine acum în acest „The Agency” (considerat primul său rol consistent într-un serial), în care îl va juca pe Bosko, șeful filialei londoneze a CIA, care are un trecut consistent, după ce a servit ca agent sub acoperire timp de opt ani. Richard Gere li se alătură, astfel, celorlalte nume celebre distribuite deja în serial: Michael Fassbender și Jeffrey Wright.

Din prezentarea oficială a serialului aflăm că: „Acest viitor thriller politic îl urmărește pe Martian (Michael Fassbender), un agent secret al CIA, care a primit ordin să-și abandoneze viața sub acoperire și să se întoarcă la secția din Londra. Când dragostea pe care a lăsat-o în urmă reapare însă, pasiunea lui se reaprinde. Cariera lui și adevărata sa identitatea sunt puse în balanță cu sentimentele sale, aruncându-l, împreună cu persoana iubită, într-un joc mortal care include intrigi internaționale și spionaj”.

Serialul „The Agency”, al cărui prim sezon va avea zece episoade, este deja în producție la Londra, și îi are ca producători pe George Clooney și Grant Heslov.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton