Homepage  / Vedete străine

Richard Gere, la picioarele soției… la propriu! Actorul a îngenuncheat în fața consoartei la Festivalul de film de la Veneția

Richard Gere, la picioarele soției... la propriu! Actorul a îngenuncheat în fața consoartei la Festivalul de film de la Veneția
14

de Cătălina Matei,

La doar o zi după ce a împlinit 75 de ani, Richard Gere i-a surprins pe cei prezenți la Festivalul de film de la Veneția cu un gest galant față de soția sa. Actorul și partenera acestuia, Alejandra Silva, au fost prezenți la premiera filmului „Wolfs”, iar starul din „Frumușica” a îngenuncheat în fața acesteia.

Se pare că această ediție a Festivalului de film de la Veneția a pus în valoare cuplurile. Cel puțin în ce privește premiera peliculei „Wolfs”, care i-a adus pe covorul roșu pentru prima dată într-o apariție oficială pe Brad Pitt și iubita acestuia, Ines de Ramon. Bineînțeles, George și Amal Clooney au fost și ei în centrul atenției, însă fotografii și toți ceilalți prezenți la avenimentul care s-a desfășurat pe 1 septembrie au fost surprinși și de o altă celebriate.

Este vorba despre Richard Gere, care a împlinit 75 de ani pe 31 august. Deși nu face parte din distribuție, actorul a participat la premiera „Wolfs” și a făcut o mișcare rară, pe covorul roșu, față de soția lui, potrivit DailyWrap. Mai precis, Gere s-a arătat uimit în văzul tuturor de frumusețea soției sale și nu a ezitat să se pună într-un genunchi și să facă plecăciuni în fața ei.

81st Mostra – Filming Italy Venice AwardIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Richard Gere, cucerit de tânăra sa soție

Actorul din „Frumușica” este îndrăgostit-lulea de partenera sa, Alejandra Silva, care este cu 34 de ani mai tânără decât el. Cei doi au strălucit în ținute elegante la premiera „Wolfs”. Elegant, într-un costum clasic pe care l-a combinat cu cămașă albă și papion, actorul a fost însă cucerit de Alejandra, care a purtat o rochie albă de inspirație grecească, drapată, cu crăpătură.

Cei doi soți au fost însoțiți și de Homer, fiul de 24 de ani al lui Gere. Mama lui este modelul Carey Lowell, cu care Richard Gere a fost căsătorit din 2002 în 2013.

Richard Gere și Alejandra Silva s-au căsătorit în 2018, după doi ani de relație. Și-au început legătura sentimentală la distanță, petrecându-și timpul între țările lor natale, SUA și Spania. Au doi băieți împreună, de 4 și 5 ani, James și Alexander.

Brad Pitt, prima apariție oficială alături de iubita sa

Una dintre cele mai așteptate prezențe de la la Festivalul de film de la Veneția a fost cea a lui Brad Pitt, mai ales că organizatorii au depus eforturi considerabile în stabilirea agendei evenimentului pentru ca actorul în vârstă de 60 de ani să nu se întâlnească cu fosta soție, Angelina Jolie. Și se pare că că cei doi foști soți care încă nu și-a rezolvat problemele în instanță nu s-au văzut deloc.

Între timp, Brad Pitt a fost în centrul atenției la premiera de duminică a filmului „Wolfs”, din cadrul Festivalului Internațional de Film de la Veneția. Celebrul actor în vârstă de 60 de ani a apărut pentru prima dată într-un cadrul oficial alături de iubita sa în vârstă de 34 de ani, Ines de Ramon.

Cei doi s-au completat perfect din punct de vedere vestimetar. În timp ce Brad Pitt a purtat un costum Louis Vuitton special creat pentru această ocazie importantă, Ines de Ramon a ales o rochie albă.

Foto: Hepta; Profimedia

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton