; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Richard Gere, dat afară dintr-un restaurant din cauza unui flirt?

10 October 2012

La cei 63 de ani ai săi, Richard Gere continuă să fie motiv de ceartă între soți. S-a întâmplat recent, într-un restaurant din New York, când soțul unei „blonde atractive', scrie Daily Mail, s-a înfuriat din cauza privirilor insistente pe care actorul i le arunca acesteia.

Gere ar fi primit sugestia de a sta departe de femeie, după ce actorul s-a ridicat de la masa lui și a mers să stea de vorbă cu ea.

Conform publicației New York Post, Gere, care e însurat cu actrița Carey Lowell, s-a holbat timp îndelungat la blonda cu pricina și nu i-a păsat că era însoțită de soțul ei. Starul din „Pretty Woman' a ignorat la început avertizările celuilalt bărbat de la masă, dar a fost dat până la urmă afară din restaurant.

Purtătorul de cuvânt al lui Richard Gere a pus întreaga întâmplare pe seama unei neînțelegeri. „Ce s-a întâmplat cu adevărat este că el se afla la masă cu agenții săi și cu soțiile acestora. Pe drumul său spre ieșirea din restaurant, el s-a oprit să îi salute pe ceilalți oameni de la masă și a glumit cu ei pe drum'.

Gere a mai fost căsătorit cu Cindy Crawford, dar din 2002 formează o familie cu Carey Lowell, una dintre fostele fete Bond.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare