; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Richard gere married z

Richard Gere a devenit din nou tată la 70 de ani

22 April 2020

Richard Gere, în vârstă de 70 de ani, a devenit tată pentru a treia oară, după ce soția lui, activista spaniolă Alejandra Silva (37 de ani) a adus pe lume un băiețel, anunță publicația Hello Magazine. 

Richard Gere a devenit tată pentru a treia oară, dupa ce soția lui, activista și femeia de afaceri de origine spaniolă Alejandra Silva a adus pe lume un băiețel. Cei doi mai au împreună un fiu, născut în februarie 2019. În prezent, proaspeții părinți își petrec timpul la reședința lui Gere din Pound Ridge, o zonă idilică de lângă New York, unde actorul deține și un hotel.

Momentan cei doi nu au confirmat vestea cea mare, vestea despre sarcina Alejandrei fiind făcută de cei de la Hola la începutul lunii noiembrie. 

Pentru amândoi, acesta va fi al treilea copil. Alejandra Silva mai are un fiu, Albert, în vârstă de 7 ani, din căsătoria cu magnatul Govind Friedland. Richard Gere este şi tatăl lui Homer James Jigme, născut în urmă cu 20 de ani, din mariajul cu actriţa Carey Lowell, cu care a avut o relaţie între 2002 şi 2013.

Antreprenoarea şi actorul s-au căsătorit în aprilie 2018 şi au devenit, în februarie 2019, părinţii unui băiat.  Richard Gere și Alejandra Silva  sunt împreună din 2014, dar au dus o viață discretă, departe de lumina reflectoarelor.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare