Homepage  / Vedete româneşti

Fiul lui Marian Drăgulescu a urcat pe scena de la „Vocea României”. Richard a renunțat la gimnastică de dragul muzicii

Fiul lui Marian Drăgulescu a urcat pe scena de la „Vocea României”. Richard a renunțat la gimnastică de dragul muzicii
10

de Cristina Țapu,

Emisiunea „Vocea României” a revenit cu un nou sezon, iar telespectatorii au avut parte de o surpriză chiar din prima ediție. Pe scenă a urcat Rochard, fiul fostului gimnast Marian Drăgulescu. Adolescentul a încercat să-i impresioneze pe jurați cu vocea sa, însă nu a avut prea mult noroc.

Fiul lui Marian Drăgulescu, pe scenă la „Vocea României”

Richard Drăgulescu, în vârstă de 17 ani, este fiul fostului gimnast Marian Drăgulescu, din căsnicia acestuia cu Larisa. Născut la București, el locuiește acum în Reșița împreună cu mama sa. Richard a practicat gimnastica de performanță de la vârsta de 6 ani și a făcut parte din Lotul Național de juniori, însă a renunțat la sport pentru a se dedica unei alte pasiuni: muzica.

APTOPIX 76th Primetime Emmy AwardsIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Acum 3 ani, Richard a început să ia lecții de canto și să trateze muzica cu mai multă seriozitate, deși cânta încă din copilărie. De asemenea, cântă la chitară clasică și electrică de trei ani. După ce a renunțat la gimnastică, visul lui Richard este să se dedice muzicii, dorindu-și să devină solist și chitarist într-o trupă. La „Vocea României” 2024, a fost susținut din culise de tatăl său, Marian Drăgulescu. Richard a interpretat piesa „Cruisin for a Bruisin” de Ross Lynch, însă din păcate nu a reușit să întoarcă scaunele juraților, iar parcursul său în competiție s-a încheiat mai devreme decât și-ar fi dorit.

Tudor Chirilă l-a încurajat pe adolescent și a subliniat că, deși adolescentul nu este încă pregătit să fie solist, cu siguranță s-ar descurca de minune în cadrul unei formații. „Nu renunța! Ești una din vocile alea pe care eu personal le aud într-o trupă. Nu renunța la ideea asta. Nu mai e vremea trupelor din păcate, dar poate va reveni! Ești tare! Bravo! Mie mi-a plăcut din punctul ăsta de vedere! Din punctul de vedere al vocii, ca solist, mai este de lucru. Dar într-o trupă ești beton acum!”.

Ce planuri are Richard Drăgulescu după terminarea liceului

După divorțul de fostul gimnast Marian Drăgulescu, care a devenit antrenor, Larisa Drăgulescu s-a dedicat creșterii celor doi copii din căsnicia cu acesta. De asemenea, ea a recunoscut public că a lucrat o perioadă ca escortă.

Larisa Drăgulescu s-a implicat ulterior în activități de videochat și este activă pe platforme pentru adulți, precum OnlyFans. Ea a vorbit, în repetate rânduri, despre veniturile și averea sa, deținând un salon de înfrumusețare, precum și mai multe proprietăți în Reșița, unde locuiește, dar și în București.

Larisa a vorbit despre planurile pe care fiul său le are pentru viitor. „Băiatul vrea să plece la București. Vrea pe partea de sport, la ANEFS. Îl are și pe taică-su acolo. Termină și studiile muzicale, că face și școala de muzică. Are unde să stea în București. Eu și Marian ne înțelegem foarte bine, vorbim mereu legat de copii”, a declarat Larisa, conform Libertatea.

Sursă foto: Captură video – Arhivă TV Mania!

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton