Homepage  / Televiziune

Richard Abou Zaki, nervos după ce Mihai Morar a anunțat câștigătorul amuletei, la Chefi la cuțite 2024. „M-au afectat mult”

Richard Abou Zaki, nervos după ce Mihai Morar a anunțat câștigătorul amuletei, la Chefi la cuțite 2024. „M-au afectat mult”
8

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 13, a fost difuzată luni, 25 martie 2024, la Antena 1. Chef Richard Abou Zaki, chef Alexandru Sautner, chef Orlando Zaharia și chef Ștefan Popescu s-au întrecut în preparate pentru o miză uriașă. Cel care a jurizat și a decis cine primește amuleta a fost Mihai Morar.  

Cine a câștigat amuleta la Chefi la cuțite – 25 martie 2024 

Misiune grea, aseară, 25 martie 2024, la Chefi la cuțite: cei 4 jurați au luptat pentru cea de-a patra amuletă a sezonului 13 gătind cu… 13 ingrediente. „Azi e o luptă foarte grea. Vreau să mă concentrez ca să o pot câștiga”, a anunțat Chef Sautner. „Am zis că dau totul azi. Vreau să fac ceva diferit de ceilalți”, a punctat Chef Ștefan. 

Cel care a venit să deguste preparatele juraților pentru a decide câștigătorul serii a fost Mihai Morar. Acesta s-a bucurat din plin de fiecare aromă pe care a simțit-o în farfurii. 

Trebuie să vă zic, toate patru au fost extraordinare, iar diferențele dintre puncte sunt foarte mici”, a spus Mihai Morar atunci când a ajuns în fața chefilor, potrivit a1.ro.

Lupta pentru a patra amuletaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Mihai Morar a ales câștigătorul amuletei, la Chefi la cuțite – 25 martie 2024 

Mihai Morar nu a stat prea mult pe gânduri și a oferit 3 puncte pentru preparatul lui chef Orlando Zaharia. Chef Alexandru Sautner a reușit să-l convingă pe Mihai Morar că farfuria lui merită 4 puncte.

Lupta finală s-a dat între chef Richard Abou Zaki și chef Ștefan Popescu. Astfel, cea de-a patra amuletă din sezonul 13 Chefi la cuțite a fost câștigată de un preparat dulce: Panna cotta lui chef Ștefan Popescu. 

„Respect mereu jurizarea, sunt o persoană respectoasă. Știu să pierd, știu să câștig, dar am pierdut rău!”, a evidențiat chef Richard Abou Zaki. 

„În sfârșit am spart gheața după atâtea amulete pe care nu le-am luat!”, a fost reacția lui chef Ștefan Popescu. 

A fost fără cuvinte! Mi-a fost cumva simplu să spun câștigătorul, dar mi-a fost foarte greu să departajez celelalte trei farfurii. Îmi pare rău pentru chef Richard căruia i-am dat 2 puncte. Îmi cer scuze, a fost un vot pe care l-am dat strict pe moment!”, a mai mărturisit Mihai Morar despre alegerea făcută. 

Spiritele s-au încins între chefi 

Spiritele s-au încins în culise, după verdictul dat de Mihai Morar. Chef Richard Abou Zaki a fost deranjat de alegerea pe care a făcut-o prezentatorul: „Farfuria mea nu era de două puncte! Ultimele două jurizări m-au afectat mult.” 

Parcă știai să pierzi! Mi-e frică să stau lângă tine! Liniștește-te”, i-a spus chef Ștefan Popescu în glumă. 

Da, știu să pierd, dar înțeleg când pierd o dată, de două, trei, dar azi chiar nu aveam preparat să pierd. Dintre voi, eu sunt cel care știe să pieardă cel mai bine, dar nu azi”, a spus Richard. 

„A fost o strategie a mea să fac un desert”, a spus chef Ștefan Popescu. 

Sursa Foto: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton