; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ferma Vedetelor (0)

Rezumat la „Fermă…”: măgarul Tarzan a fugit și portocalele au dispărut!

02 March 2016

Noul fermier șef al „Fermei vedetelor' este Marcel Toader, nominalizat de prima vedetă eliminată din competiție, Anda Ghiță.

[Not a valid template]

Aseară, telespectatorii au putut urmări peripețiile celor 11 concurenți rămași în competiție. Aceștia au avut de furcă cu simpaticul câine care a apărut în preajma fermei.

Dimineața a început cu discuții și pentru Mircea N. Stoian, care a încercat să improvizeze un sistem de închidere al ușii de la bucătărie, folosind un scripete și un bolovan. Însă, peste noapte, sistemul a fost scos de către Octavian Strunilă. Lucrul acesta a creat un nou conflict, Mircea luând decizia de a nu mai face absolut nimic din propria inițiativă. Asta până la un moment dat, când a repus în funcțiune sistemul de blocare al ușii.

Tot aseară, fermierii români au primit vizita Iuliei Vântur, care le-a atras atenția Mariei Constantin și lui Marcel Toader cu privire la faptul că au dispărut portocale din pomul încredințat de Nea Rață. Pentru faptul că nu au reușit să-și ducă sarcina la bun sfârșit, cei 2 au pierdut momentul de intimitate promis de Nea Rață.

În același episod, din neglijența celor 11, măgarul Tarzan a… fugit! Nea Rață a salvat situația, aducându-le măgărușul, contra unei sume modice de doi arginți. Totuși, fermierul a venit și cu ceva alimente pentru vedetele din competiție. Pe lângă asta, acesta le-a mai pregătit o surpriză: două localnice au venit să îi învețe pe români să fabrice halloumi, brânza tradițională cipriotă.

La finalul ediției, Iulia le-a adus încă două animăluțe pe care să le aibă în grijă: 2 pisici. Dacă fetele au fost extrem de încântate de acest lucru, băieții au fost de părere că acest lucru le va diminua porțiile de mâncare pentru restul alimentelor.

În ediția din această seară, cifra magică va fi doi: telespectatorii vor afla cine sunt cei doi dueliști, precum și cel de al doilea eliminat al celui de-al doilea sezon „Ferma vedetelor'.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare