; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

TVM 36

Revista TVmania nr. 36 (831) din 8 septembrie 2014

08 September 2014

Pentru această toamnă, Kanal D promite să ne aducă pe micile ecrane cele mai bune voci de copii din România în cel mai spectaculos concurs muzical pentru copii. „KIDSing' este un format internațional dedicat exclusiv talentului vocal al copiilor.

În primăvară, peste 1000 de copii din toată țara s-au prezentat la audiții şi cinci orașe – București, Craiova, Piatra Neamț, Iași, Constanța – au fost luate cu asalt de vocile tinere dornice de afirmare. Antonia a fost încântată:

'Foarte mulți copii talentați am văzut la audițiile din țară și din București. Sunt niște profesioniști în ciuda vârstei lor fragede, foarte implicați, entuziasmați și mă bucur să văd că avem astfel de copii în România. Abia aștept să îi văd în galele KIDSing, să văd cum au evoluat!'.

Din 1000, au rămas 30 pe care îi vom vedea în cele cinci gale ale concursului. Cu toții vor avea la dispoziție ajutor calificat în drumul spre afirmare: pregătire și consiliere cu o echipă numeroasă de specialiști în styling, coregrafi şi regizori.

TVM 36

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare