; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Star Wars

Revista ”TVmania” a fost în SUA, la reuniunea anuală a fanilor ”Star Wars”

27 April 2015

Între 16-19 aprilie, la Anaheim (SUA), a avut loc reuniunea anuală a fanilor 'Star Wars'. 'TVmania' s-a teleportat acolo, ca să afle ultimele noutăți legate de filmul The Force Awakens'.

Star Wars

Ediția din acest an a fost una extrem de importantă. A prefațat premiera din decembrie a noului film din serie Star Wars – The Force Awakens', cea mai așteptată producție cinematografică a anului

Star Wars Battlefront' a fost un alt centru de greutate al Convenției. Noul joc al celor de la EA a înfierbântat imaginația fanilor. Clipul de prezentare al jocului a rulat de trei ori și – cum altfel – a isterizat fanii. Cretorii de la EA ne asigură că noul joc este un multiplayer (se poate juca în de la opt la 40 de persoane, în funcție de episodul dorit). Poți să joci propriul tău personaj sau poți să apelezi la unul din recuzită'.

Iar dacă, eventuali te întrebai, răspunsul este Da'. Poți fi însuși Darth Vader; poți folosi forța să pui la pământ inamicii sau te poți lupta cu sabia laser. Jocul va fi lansat în Statele Unite pe 17 noiembrie, cu o lună înaintea premierei cinematografice 'The Force Awakens'.

Mai multe informații despre 'adunarea generală' a fanilor 'Star Wars', dar și detalii de la actorii care i-au jucat pe Luke Skywalker și Prințesa Leia puteți afla în revista 'TVmania', din 27 aprilie!

TVM 17 2015

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare