; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Revine „Kassandra”, celebra telenovelă din anii ’90!

03 May 2011

În anii 93-94, când era difuzată în România de Antena 1, telenovela despre iubirea superbei ţigănci Kassandra a avut un succes uriaş. Atât de mare era nebunia încât „Kassandra' devenise dintr-o dată un nume foarte popular pentru fetiţele nou-născute

Clasica telenovelă, producţie Venezuela 1992, va fi difuzată de Acasă începând de miercuri, 11 mai, de la 21.30, de luni până joi (vinerea, telenovela va începe la 20.30 şi vor fi difuzate două episoade).

„Kassandra' îi va lua locul în grilă telenovelei „Căutând-o pe Elisa'.

Una dintre cele mai iubite telenovele din toate timpurile, „Kassandra' a intrat în Cartea Recordurilor ca telenovela distribuită în cel mai mare număr de ţări, 128.

Aflată la primul său rol principal într-o telenovelă în „Kassandra', frumoasa Coraima Torres avea doar 19 ani atunci când au început filmările. Cu toate acestea, tânăra actriţă a reuşit să-şi facă o mulţime de fani şi să câştige atât iubirea publicului, cât şi respectul colegilor de breaslă.

Alături de Coraima Torres, telespectatorii îl vor recunoaşte pe Osvaldo Rios, alt actor celebru, foarte în vogă la vremea respectivă, cunoscut din producţii precum „Zorro' sau „Legământul'. Cum pe ecran erau foarte credibili, au fost zvonuri că Osvaldo şi Coraima ar fi avut chiar o relaţie în viaţa reală.

În „Kassandra', telenovela care i-a adus faima internaţională, Osvaldo Rios joacă un dublu rol, al fraţilor gemeni Ignacio şi Luis David.

Povestea frumoasei ţigănci sărace care se căsătoreşte cu bărbatul visurilor ei a adus până şi pacea în Bosnia. Guvernul Statelor Unite şi liderii din Bosnia au decis ca soluţia de menţienere a păcii nu poate fi nici diplomatică, nici militară, ci „Kassandra'. Astfel, casa de producţie a donat cele 150 de episode televiziunii din Bosnia, fără speranţa de a-şi recupera vreodată banii, iar spiritele s-au mai liniştit .

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare