Homepage  / Vedete / Vedete străine

Revenire surpriză! John Corbett se întoarce în universul „Totul despre sex”, în sezonul 2 din „Și uite așa…” (HBO Max). Ce știm până acum

Revenire surpriză! John Corbett se întoarce în universul „Totul despre sex”, în sezonul 2 din „Și uite așa...” (HBO Max). Ce știm până acum

de Andra Stana,

Aidan Shaw, iubitul lui Carrie Bradshaw, revine pe micile ecrane! John Corbett se întoarce oficial în „Și uite așa.. / And Just Like That”, continuarea celebrului „Sex and the City” , au confirmat cei de la EW.com.

Sarah Jessica Parker a fost prima care a împărtășit vestea, spunând pentru Entertainment Tonight: „Ei bine, știi, nu mai pot să fiu criptică în legătură cu asta.”

După cum probabil vă amintiți, Aidan a fost iubitul și, în cele din urmă, logodnicul lui Carrie (Parker) după ce a cerut-o în căsătorie în sezonul 4 din „Totul despre sex”. Ea a purtat inelul de logodnă pe care acesta i l-a dăruit la colier pentru, se presupune, a-l ține mai aproape de inima ei. Problema este că ea i-a frânt inima – nu o dată, ci de două ori – în serial, înainte ca el să reapară ca prin minune în continuarea filmului francizei, „Sex and the City 2”/„Totul despre sex 2”.

În poveste, Aidan este co-proprietar al barului Scout, pe care l-a deschis împreună cu cel mai bun prieten al său, Steve Brady, interpretat de David Eigenberg, care a revenit și în primul sezon din „Și uite așa…”. De asemenea, Aidan ar putea fi un părinte a cărei casă este goală acum. Și asta pentru că, potrivit calculelor făcute de sursa citată, fiul său ar fi aproape de 20 de ani și posibil să fie plecat la facultate.

„Și uite așa.. / And Just Like That”, sezonul 2, oficial la HBO

Serialul „Și uite așa.. / And Just Like That”, continuarea celebrului „Sex and the City” ”, a fost reînnoit oficial pentru sezonul 2 la HBO Max, a scris Variety, în martie.

După un prim sezon care a stârnit o mulțime de discuții pe toate platoformele de social media, serialul „Și uite așa.. / And Just Like That” va avea parte de o continuare. Anunțul oficial a fost făcut de cei de la HBO Max, iar Sarah Jessica Parker, actrița din rolul principal, va fi și de această dată și producător executiv.

Casey Bloys, directorul de conținut pentru HBO și HBO Max, a declarat pentru publicația amintită mai sus, înainte de finalul primului sezon, că „And Just Like That” a fost cel mai de succes serial original al streamerului de până acum.

De altfel, și în interviuri, atât showrunnerul Michael Patrick King, cât și protagonista și producătorul executiv al serialului Sarah Jessica Parker au spus că își doresc ca serialul să continue.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton