; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea Esca si Florin Calinescu

Florin Călinescu revine la Pro TV! Va fi jurat la “Românii au talent”

13 October 2015

Florin Călinescu a fost invitatul special al Andreei Esca în studioul Știrilor Pro TV, unde a anunțat în direct că, în această toamnă, va porni în căutarea noilor pretendenți la titlul de cel mai talentat român și va putea fi văzut la masa juriului, la începutul anului viitor, în sezonul cu numărul șase.

Andreea Esca si Florin Calinescu

„Pentru că aparțin acestui popor, sunt convins că nu sunt singurul care a fost bântuit de talent și cred cu tărie că oamenii din această țară sunt mai dăruiți în comparație cu multe alte popoare. Acum, sper că, dacă cei care decid soarta acestui show au hotărât să scoată elefantul din magazinul de porțelanuri, să îi pot deosebi pe cei cu adevărat talentați, care merită lumina reflectoarelor. Văzând și făcând!', a declarat Florin Călinescu.

Acesta va ocupa locul lăsat liber de Bebe Cotimanis, jurat în sezonul cinci Românii au talent', care, în perioada următoare, se va dedica proiectelor de televiziune și teatru în care este implicat.

Florin Calinescu

Telespectatorii vor face cunoștință cu Florin Călinescu, juratul Românii au talent', într-un nou sezon surprinzător. Actor, regizor și realizator de emisiuni TV și radio, el a terminat Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică Ion Luca Caragiale și a debutat în film în 1981, în serialul „Lumini și umbre'. Ulterior, a jucat în mai multe filme: „Asfalt Tango', „Filantropica', „Băieți buni', „O vară de neuitat'. În lumea media, a intrat la începutul anilor 90, la radio, cu emisiunea „Duminicile celor singuri', continuând cu emisiuni realizate la Pro TV și Sport.ro.

Preselecțiile pentru sezonul șase Românii au talent' au început cu dreptul, iar caravana a vizitat deja patru orașe, în care sute de concurenți au venit hotărâți să demonstreze că sunt talentați și că merită să fie următorul erou național.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare