; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Revelionul la TVR 1

30 December 2010

Paula Seling şi Ovi, cei care i-au adus României un loc trei la concursul Eurovision din 2010, vor fi amfitrionii programului „Revelion cu Eurovision', difuzat la postul public în noaptea de Anul Nou. A doua zi, la TVR 1 ne aşteaptă celebrul concert al Filarmonicii din Viena.
.

Vineri, 31 decembrie

Revelion cu Eurovision, ora 21.00

Acest program special va dura cinci ore şi va fi difuzat în direct, cu Paula Seling şi Ovi pe post de gazde, ajutaţi din camera verde de Gianina Corondan. Transmisiunea–maraton se va axa pe selecţia artistului pe care România îl va trimite la Eurovisionul din 2011. Invitatul special al serii este irlandezul Johnny Logan, supranumit Domnul Eurovision' – el e singurul interpret care a câştigat trei ediţii ale acestui concurs.
.

Sâmbătă, 1 ianuarie

Concertul de Anul Nou al Filarmonicii din Viena, ora 12.15

Clasicul Neujahrskonzert' e poate cea mai populară tradiţie muzicală a lumii occidentale (şi nu numai), fiind difuzat în 72 de ţări, pentru peste 50 de milioane de telespectatori. Orchestra Filarmonicii din Viena va avea, ca întotdeauna, un repertoriu construit în jurul operelor familiei Strauss – Johann I, Johann al II-lea, Josef şi Eduard şi va termina cu apoteoticul Marş al lui Radetzky', sub bagheta dirijorului Franz Welser-Möst.

.

Duminică, 2 ianuarie

Veronica se întoarce, ora 15.45

Serafica Veronica (Lulu Mihăescu) fuge într-o pădure pentru a-şi salva răţuşca furată de coana Vulpe (Vasilica Tastaman). Micuţa se întâlneşte şi cu Greiere (Florian Pittiş), cu Împărăteasa furnicilor (Margareta Pâslaru) şi cu periculosul motan Dănilă (Dem Rădulescu). Bineînţeles, toată lumea intonează celebrele refrene ale compozitorului Temistocle Popa, care au fermecat o întreagă generaţie de copii români.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare