; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Revelionul la Pro TV

30 December 2010

Pro TV mizează pe hit-urile româneşti din ultimii 20 de ani pentru a aduce un program memorabil în noaptea dintre ani. În primele două zile ale lui 2011, postul din Pache Protopopescu va difuza filmele „300 – Eroii de la Termopile' şi „Titanic'.

.

Vineri, 31 decembrie:

Star Maraton de Revelion, ora 21.30:

Programul de Revelion al postului Pro TV este prezentat de Pavel Bartoş şi scoate la rampă cele mai importante hit-uri româneşti din ultimii 20 de ani. Petrecăreţii sunt împărţiţi în două echipe: cea a fetelor, formată din  din Gina Pistol, Andreea Mantea, Simona Sensual, Andreea Ţonciu şi Laurette; şi cea a băieţilor, din care fac parte Victor Slav, Nea Mărin, Cătălin Moroşanu, Edi Stancu şi Jean de la Craiova.

.

Sâmbătă, 1 ianuarie:

300 – Eroii de la Termopile, 20.30:

Acţiunea filmului este plasată în 480 î.Hr. şi ne poartă în culisele bătăliei de la Termopile. Regele Leonidas (Gerard Butler) conduce 300 de spartani împotriva trupelor persane superioare numeric ale lui Xerxes (Rodrigo Santoro). Scenariul peliculei „300 – Eroii de la Termopile' (2007) este inspirat din opera desenatorului Frank Miller, creatorul „Sin City'. Filmul a avut încasări de 456 de milioane de dolari pe plan internaţional.

.

Duminică, 2 ianuarie:

Titanic, ora 20.30:

Capodopera regizată de James Cameron în 1997 ajunge la Pro TV pe 2 ianuarie. Povestea de dragoste dintre Jack Dawson (Leonardo DiCaprio) şi Rose DeWitt Bukater (Kate Winslet) aproape că nu mai are nevoie de nici o prezentare: tinerii se îndrăgostesc în timpul ultimului voiaj al Titanicului, faimosul vapor care s-a scufundat în Oceanul Atlantic, după ce a lovit un iceberg în 1912.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare