; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Revelionul la Prima

30 December 2010

Între 31 decembrie şi 2 ianuarie, Prima vă oferă un Revelion „trăsnit' şi lansează un nou format, în premieră pe piaţa TV din România: reality-telenovela.

.

Vineri, 31 decembrie:

„Trăsniţii de Revelion', 23.00:

La trecerea dintre ani, „Trăsniţii' v-au pregătit un program vintage, ca în momentele glorioase ale Revelioanelor de neuitat. „Este un program care te face să nu ieşi din casăa', a explicat Grig Chiroiu (alias Pupăză). Printre surprizele ediţiei speciale din acest an se numără scenetele din diferite domenii şi pasajele muzicale, în compania „guest star'-ului Tilică.

.

Sâmbătă, 1 ianuarie:

„Madagascar', 19.00:

Acest film de desene animate spune povestea câtorva animale de la Grădina Zoologică din New York: leul Alex (voce: Ben Stiller), zebra Marty (voce: Chris Rock),hipopotamul Gloria (voce: Jada Pinkett Smith) şi girafa Melman (voce: David Schwimmer). Cei patru (şi un grup de pinguini) evadează în marele oraş, unde se trezesc înconjuraţi de pericole şi descopră adevărata junglă urbană.

.

Duminică, 2 ianuarie:

„Iubiri secrete', 20.30:

Formatul e o reality-telenovelă: prezintă o serie de situaţii dramatice sau pline de umor, ai căror protagonişti sunt oameni obişnuiţi. Spre deosebire de un serial, protagoniştii nu învaţa roluri conform unui scenariu dat, ci au reacţii naturale în situaţiile în care sunt puşi, ca într-un reality-show. În centrul poveştii din „Iubiri secrete' stau membrii familiei Mariş: Eugen, Valeria, Mircea, Radu şi Andrei.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare