Homepage  / Articole

Revelionul la Antena 1

Revelionul la Antena 1

de Redactia Tvmania

Dan Negru ar putea intra în Cartea Recordurilor după difuzarea ediţiei speciale de Revelion. Este a zecea ediţie de Revelion pe care Dan Negru o prezintă în cadrul postului Antena 1, fapt ce i-ar putea aduce un loc în Cartea Recordurilor, fiind singurul prezentator tv din lume cu un astfel de palmares.  Şi Mihaela Rădulescu are o ediţie specială după Revelion.

.

Vineri, 31 decembrie:

„Revelionul Recordurilor”, ora 22.00

„Revelionul Recordurilor” este numele programului pregătit de Antena 1 pentru intrarea în 2011. Dan Negru va oferi telespectatorilor întâmplări ieşite din comun, vedete în ipostaze inedite şi umor de calitate. Formaţia ASIA se va reuni la „Revelionul Recordurilor”. Mircea Badea şi Horaţiu Mălăiele, Cătălin Botezatu, Cristina Stamate, Florin Piersic, Stela Popescu şi Arsinel, Andreea Marin vor apărea în ipostaze pe care nu le-au dezvăluit până acum publicului.

.

Sâmbătă, 1 ianuarie:

“Legenda lui Zorro”, ora 20.30

Continuarea la “Masca lui Zorro”, cu Antonio Banderas şi Catherine Zeta-Jones, îl arată pe legendarul Zorro în alte aventuri pentru a proteja California şi pe cetăţenii ei. Dupa ce încalcă promisiunea de a nu mai purta masca, Elena îl părăseşte şi, curând, începe să se întâlnească cu Armand, un conte francez. Dar o explozie misterioasă în deşert îl face pe Zorro să bănuiască faptul că Armand ascunde ceva.

.

Duminică, 2 ianuarie:

„Anul nou in familie”,  ora 13.00

Împreună cu invitaţii ei, Mihaela încearcă să reconstituie atmosfera în care românii îşi încep noul an. În platoul emisiunii vor veni Maria Dragomiroiu, Maria Cârneci, Daniela Condurache, Monica Anghel, Ileana Ciuculete, Nelu Ploieşteanu, Cornelia Catanga şi Mandinga, Eugen Cristea, Maria Buză, Adriana Trandafir, Roxana Ionescu, Marius Florea Vizante, Claudiu Bleonţ, Ion Haiduc, Marius Bodochi, Andrei Duban, Cristina Cioran, Pepe şi Oana Zăvoranu.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton