; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Revelion la… Pro TV

28 December 2012

În noaptea de Revelion, telespectatorii Pro TV au întâlnire cu peştişorul de aur care le va împlini dorinţele. “Eu de Revelion nu dorm” spun Andra şi Cătălin Măruţă, care împreună cu peştişorul de aur, alias Antonio Dos Santos, membru al baletului Edi Stancu, vor face o magie valabilă doar în seara de Revelion.

Vedete din toate zonele de spectacol vor avea ocazia să imite haios antrenori, concurenţi, juraţi, masterchefi sau staruri în delir. Că e Masterchef', Romanii au talent', Vocea României', Dansez pentru tine', Las Fierbinţi', Happy Hour' sau Serviciul Român de Comedie', toate vor fi aruncate în aer cu mult haz într-un joc simpatic al aparenţelor coordonat de Andra si Cătălin.

nea-marin

Picture 1 of 5

NEA MĂRIN MILIARDAR. „Nea Mărin miliardar” este una dintre cele mai apreciate comedii româneşti, cu o intrigă şi o distribuţie demne de orice producţie de succes. Amza Pellea este nea Mărin, un oltean isteţ, vorbăreţ şi plin de umor care pleacă spre litoral să-şi viziteze un nepot, pe Sucă (Sebastian Papaiani). La hotelul unde lucrează acesta din urmă, este cazat şi un miliardar american, Mr. Juvet, care seamănă perfect cu nea Mărin.
Luni, 31 decembrie, ora 20.00

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare