; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Friends

Reuniunea actorilor din „Friends” va impune carantinarea distribuției

06 July 2020

 

Mult așteptata reuniune a actorilor din celebrul serial „Friends' este programată pentru luna august, iar filmările vor avea loc în Burbank, California. Cu toate acestea vor exista anumite condiții stricte care vor fi aplicate din cauza pandemie COVID-19, conform publcației The Mirror.

„Vor exista indicații extrem de stricte pe platourie de filmare, care nu vor implica public prezent', a declarat o sursă pentru publicața mai sus menționată.

Aceasta a mai dezvăluit că:  „toată distribuția va fi testată pentru depistarea Covid-19 și a solicitat actorilor să intre o perioadă în carantină după efectuarea testelor'.

Reuniunea specială va implica un „mix de sketchuri și interviuri' cu cei șase actori Jennifer Aniston (Rachel Green), David Schwimmer (Ross Geller), Courteney Cox (Monica Geller), Matthew Perry (Chandler Bing) și Lisa Kudrow (Phoebe Buffay) care anunțau cu entuziasm acest episod special, ei postând în luna februarie pe conturile lor de socializare aceeași imagine însoțită de mesajul „Se întâmplă.

Una din creatoarele serialului, Marta Kauffman, dar și directorul WarnerMedia au confirmat că dacă totul va fi în regulă în luna august vor avea loc filmările.

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare