; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ioana Ginghina

Rețeta Ioanei Ginghină pentru un bronz frumos

14 May 2020

Pentru că se numără printre norocoșii care locuiesc la curte, Ioana Ginghină se bucură deja de vremea frumoasă și de temperaturile ridicate. 

Actrița le-a oferit fanilor și rețeta ei pentru un bronz frumos, pentru că, pe nesimțite, vara a venit, fără să țină cont de faptul că noi suntem încă izolați.Vedeta dezvăluie că adoră să se bronzeze, dar nu oricum. La început folosește cremă cu protecție mare, de 50, după care una cu SPF de 30, iar ulterior renunță la orice fel de cremă de protecție, dar nu se expune la orele ‘de vârf’. Folosește însă, de fiecare dată, chiar și peste crema de protecție, ‘un cocktail de uleiuri naturale pentru un bronz uniform’, după cum explică ea.

„Am revenit cu rețeta mea de ulei pentru plajă. Ador să stau la soare și să ma bronzez. Am grija însă să folosesc factor de protecție, dar și un cocktail de uleiuri naturale pentru un bronz uniform. ☀️ Amestecul este din ulei de morcov, ulei de trandafir și unei de măsline. Credeți-mă, fac minuni. Pielea nu arată uscata și deshidratată de la soare și bronzul este absolut superb. ⛱', a scris  Ioana pe Instagram. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare