Homepage  / Televiziune

Replici acide între Diandra și Cristina, la Insula iubirii 2024. „Eu cred că tu dormi cu ochii deschiși”

Replici acide între Diandra și Cristina, la Insula iubirii 2024. „Eu cred că tu dormi cu ochii deschiși”
8

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii „Insula iubirii” a fost difuzată luni, 12 august 2024, la Antena 1, iar Diandra și Cristina au avut parte de un bonfire special. Cele două au fost puse față în față, iar interacțiunea dintre ele a fost foarte tensionată. Între soția lui Andrei și ispita care l-a fermecat au existat mai multe replici acide. 

Diandra și Cristina, față în față, la Insula iubirii – 12 august 2024 

Diandra și Cristina au avut parte de un bonfire special, la Insula iubirii, luni, 12 august 2024. Momentul a fost unul extrem de tensionat, iar Cristina a încercat să fie cât mai puternică în fața celei care l-a fermecat pe soțul ei.  

„Nu aș mai fi fost aici să îmi risc căsnicia. Până la urmă s-ar fi întâmplat și afară. Andrei trebuia să îmi spună acasă, să fie un bărbat asumat, nu să mă târască în acest show și să mă facă părtașă la ceea ce am văzut până acum”, a zis Cristina, înainte să se întâlnească cu Diandra. 

Apoi, Diandra și-a făcut apariția și și-a spus părerea despre Cristina și relația ei cu Andrei.  

„Părerea mea e că nu ai venit să te duelezi cu mine sau cu Andrei, tu nu ai venit aici ca să fii o victim în povestea ta, nici să fii spectator, așa îmi dai senzația, că uneori ești doar spectator. Tu și voi ați venit aici ca să înțelegeți anumite chestii, tu despre tine, el despre el și apoi voi despre voi. Și apoi să vă asumați tot ceea ce se întâmplă”, a zis Diandra. 

Andrei nu este un bărbat asumat. El este un bărbat căsătorit, care a început o nouă poveste de dragoste. Nu știu cât de bine îl cunoști tu”, a fost replica Cristinei. 

„Mult spus că a început. Andrei și-a dat voie să simtă”, a zis Diandra. 

Diandra și Cristina, față în față, la Insula iubirii – 12 august 2024  (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

„Ești o femeie care se identifică cu rolul de victimă” 

Replicile acide dintre cele două au continuat din ce în ce mai mult. 

„Eu cred că dacă între voi era vorba de iubire în forma ei cea mai pură, voi nu erați aici”, a spus Diandra. 

„Iubire a fost și a fost și pură”, a spus Cristina.  

Eu nu am nimic împotriva ta. Nu mă pun în calea fericirii soțului meu . Păcat că a uitat că este un bărbat însurat și nu a avut răbdare să lămurim chestiile noastre față în față”, a mai spus soția lui Andrei. 

„Eu cred că tu dormi cu ochii deschiși. Categoric, are și el vina lui. Nu a uitat că este un bărbat însurat. Tocmai asta ți-am spus dacă ești atentă la ce vorbesc. Probabil și asta este problema în relația voastră”, a mai spus Diandra.  

„Eu sunt o femeie rănită. Tu ești femeie și ar trebui să mă înțelegi foarte bine, că nu am cum să reacționez bine în situația de față”, i-a mai spus Cristina ispitei.  

Am simțit-o pe Cristina îndurerară. Am simțit și o ușoară formă de manipulare. A încercat să modeleze situația în favoarea ei pentru că îi place să își asume rolul de victimă”, a declarat Diandra la testimoniale. 

„Îl apăra pe Andrei, drogostea vieții ei. Îmi aducea mie la cunoștință ceea ce nu am făcut bine”, a spus Cristina.  

Tu ești o femeie care suferă și ești o femeie căreia îi place și se identifică cu rolul de victimă și asta e o chestie pentru tine, în primul rând”, i-a spus Diandra.  

De ce mă victimizez? Nu sunt o victimă în acest moment? Nu eu sunt cea trădată?”, a întrebat Cristina în mod retoric.  

Sursa Foto: captură de ecran

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton