Homepage  / Televiziune

Replici acide între Andrei și ispita Eric, la Insula iubirii 2024. „Pe Cristina aș da-o celui mai mare dușman al meu!”

Replici acide între Andrei și ispita Eric, la Insula iubirii 2024. „Pe Cristina aș da-o celui mai mare dușman al meu!”
10

de Roxana Mirea,

A început săptămâna finală la Insula iubirii, sezonul 8, iar concurenții au parte de tot felul de surprize. În ediția de luni, 26 august 2024, Andrei a fost pus față în față cu ispita Eric, cel în brațele căruia și-a găsit alinarea soția lui. Replicile acide nu au lipsit dintre ei.

Andrei, față în față cu Eric, la Insula iubirii – 26 august 2024 

Andrei a fost pus față în față cu ispita Eric, la Insula iubirii, în ediția de luni, 27 august 2024, difuzată la Antena 1. După ce și-a văzut soțul îndrăgostit de ispita Diandra, Cristina a suferit enorm de mult, iar ulterior ea și-a găsit alinarea în brațele lui Eric, începând propria lor poveste de iubire pe insulă.  

Puși față în față, între Andei și Eric au început să sară scântei. Andrei și-a stăpânit cu greu nervii. 

Am ajuns la o concluzie, că sunt foarte împăcat. M-am gândit la toate lucrurile, dacă sunt egoist sau malefic, și consider că nu am fost egoist. Merit ceea ce mi se întâmplă și prost aș fi să dau cu piciorul”, a spus Andrei înainte să îl vadă pe Eric, potrivit a1.ro.  

Apoi, Eric și-a făcut apariția și a trecut direct la subiect. „Nu își vedea viitorul fără tine. I-ai frânt inima de multe ori aici, în emisiune. Relația voastră era perfectă din punctul ei de vedere, ea a avut tot”, i-a spus el lui Andrei.  

A avut tot din punct de vedere material, să ne înțelegem. Nu-i lipsea nimic”, a răspuns Andrei. 

„Andrei stă la Cristina în casă”, a mai zis Eric. 

Deci fii atent. Casa aia e construită pe banii mei și cu mâinile mele de jos și până sus. Tot ceea ce era acolo era iarbă. Ea își trăia viața liniștită cu confortul pe care îl avea, iar Andrei era un nimic din punct de vedere al iubirii. Ascultă-mă, m-am dat peste cap ca să o iubesc. Femeia asta m-a făcut de mii de ori să o urăsc! Pe Cristina aș da-o celui mai mare dușman al meu! I-am zis că atunci când o să mor, o să mor nefericit”, a mai adăugat concurentul. 

Andrei, față în față cu Eric, la Insula iubirii – 26 august 2024  (7)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Andrei: „Mă cerți acum că sunt prost ca bărbat” 

Potrivit spuselor lui Andrei, se pare că soția lui i-a promis că îi va fi loială și că îl va ierta indiferent de ce va face el pe insulă.  

Ea nu avea nevoie de niciun test. Când am plecat de acasă, mi-a zis așa: „Andrei, tu poți să greșești și să faci orice. Eu o să te aștept toată viața și o să fiu acolo pentru tine.” Ți se pare normal când iubești pe cineva și este viața ta, tu să te duci imediat și să îți găsești alinarea și confortul în brațele altuia? Dacă ai iubi cu adevărat, ai putea să stai în brațele altuia? Ascultă-mă, nu deveni orb!”, i-a mai zis Andrei lui Eric.  

Ea a trecut cu greu peste, acum e în faza de acceptare, încă are sentimente pentru tine, dar e scârbită de tine și de cum ai putut să procedezi. Pentru că tu erai Universul ei!”, i-a mai mărturisit ispita masculină. 

„Scârbită a fost mereu de mine, nu-mi oferă nimic, mă contrazici pe mine în relația și viața mea. Mă cerți acum că sunt prost ca bărbat”, a mai adăugat Andrei, după ce Eric i-a vorbit despre atitudinea greșită pe care a avut-o față de Cristina. 

Ai venit să o testezi pe ea și ai picat tu în ispită. Tu ești o persoană geloasă!”, a evidențiat ispita masculină.

Sursa foto: captură de ecran 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton