; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Florin Busuioc

Replica dată de Florin Busuioc la adresa Danei Săvuică. A spus totul în direct la tv: „Ce faci, Dănuța?”

19 July 2021

Florin Busuioc (59), unul dintre cele mai îndrăgiți prezentatori de la tv, a fost invitat recent în emisiunea lui Cătălin Măruță. Aici, prezentatorul meteo a vorbit despre cum va fi vremea în perioada următoare.

Busu a surprins pe toată lumea cu ceea ce a spus despre Dana Săvuică, atunci când aceasta a intrat în direct în emisiune, scrie libertatea.ro.

Dana Savuică, care se afla în Madeira, le-a arătat entuziasmată celor doi, dar și oamenilor de acasă priveliștea din vacanță. Fostul model a avut parte de un moment neașteptat, când i s-a ridicat rochia din cauza vântului. 

„Ce faci, Dănuța? Te sărut, te pup! Văd că bate vântul, e o briză năstrușnică pe acolo.

E ca un fecior de casă. Aveți imagini frumoase din Madeira dacă bate vântul, se văd lucruri frumoase', a spus Florin Busuioc, spre amuzamentul celor din jur.

Cum a reușit Busu să îl sperie pe Cătălin Măruță

În aceeași emisiune, Florin Busuioc l-a speriat pe Cătălin Măruță. Vedeta de la Știrile Pro TV a făcut dezvăluiri despre cum o să fie temperaturile în următoarea perioadă. 

„37 de grade în sudul țării, e groaznic. Problema este că umezeala din aer este îngrozitor de mare, raportul între umezeală și căldură depășește pragul critic.

Oamenii resimt o căldură năucitoare și este foarte greu de respirat din cauza umidității din aer. (…) Pe partea nord-vestică avem o răcorire, dar au venit ploile.

S-a stricat vremea, valul de instabilitate va continua. Totul este pus la pământ de apa care a căzut pe versant.

Poluarea a început cu era industrială, nu a început în 90, a început cu fabricile ce consumau cărbune, aruncau în aer fum îngrozitor. Au apărut mașinile, au apărut avioanele, s-a stricat povestea.

E rău ce se întâmplă, această situație cu vremea rea în vest și vreme năucitor de caldă în sud va ține până marți. Abia luni noapte există o speranță de ploaie. La mare, nici vorbă, este senin.', a zis Busu.

 

Astăzi la TV:

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare