Homepage  / Vedete străine

Renee Zellweger, fotografii rare alături de iubitul Ant Anstead. Cine mai apare în imaginile de colecție

Renee Zellweger, fotografii rare alături de iubitul Ant Anstead. Cine mai apare în imaginile de colecție
8

de Redactia Tvmania,

Nu în fiecare zi Renee Zellweger onorează social media cu prezența sa. Dar atunci când o face, este cu adevărat o ocazie de ținut minte. Luni, actrița premiată cu Oscar a apărut pentru prima dată într-un instantaneu alături de iubitul ei, Ant Anstead, și de cei doi copii ai săi, Archie, 16 ani, și Amelie, 19 ani.

Renee Zellweger, iubitul ei și cei doi copii s-au îmbrăcat în cele mai frumoase ținute pentru Festivalul Vitezei de la Goodwood, un eveniment de profil înalt din calendarul social britanic. Renee, în vârstă de 54 de ani, a îmbrăcat o rochie aurie cu un singur umăr. Ant, între timp, a ales un costum tip smoking, scrie hellomagazine.com.

La rândul lor, Amelie a fost întruchiparea farmecului într-o rochie neagră fără bretele, împodobită cu pietre prețioase, iar Archie a fost un tânăr elegant în costumul ales. În descrirea imaginii postate pe Instagram, Ant, 44 de ani, a scris: „@fosgoodwood Cum a început, Cum s-a terminat x @landrover @radfordmotors”. Iubitul actriței din „Jurnalul lui Bridget Jones” și-a etichetat cu drag copiii ca fiind „legende absolute”.

Renee Zellweger, fotografii rare alături de iubitul Ant Anstead. Cine mai apare în imaginile de colecțieIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Renee și Ant s-au întâlnit pentru prima dată în timpul filmării unui episod pentru serialul său, „Celebrity IOU Joyride”, în aprilie 2021. Ant a fost căsătorit anterior cu Louise, din 2005 până în 2017, și îi au împreună pe cei doi adolescenți, Amelie și Archie.

Cea de-a doua căsătorie a sa, cu Christina Hall în 2018, a dus la nașterea fiului lor Hudson în 2019. Cuplul a divorțat în 2021.

Pe de altă parte, Renee a fost căsătorită anterior cu cântărețul country Kenny Chesney între 2002 și 2005, iar ulterior a avut o relație de lungă durată cu Doyle Bramhall II, care s-a încheiat în 2019.

Când Ant a anunțat despărțirea lor, Christina, care are și ea doi copii cu fostul soț Tarek El Moussa, a împărtășit pe rețelele de socializare: „Ant și cu mine am luat decizia dificilă de a ne separa. Suntem recunoscători unul pentru celălalt și, ca întotdeauna, copiii noștri vor rămâne prioritatea noastră”.

De atunci, relația dintre Renee și Ant a înflorit. Ant a intrat pe Instagram în aprilie pentru a comemora „doi ani de magie“ cu Renee.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton