; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Renee Zellweger, dusa de val la altar

16 May 2005

Renee Zellweger a socat o lume intreaga. S-a casatorit cu iubitul sau, cantaretul de muzica de tip country Kenny Chesney, dupa numai patru luni de relatie. Pe o plaja din Caraibe, intr-o superba rochie alba, Renee Zellwegger pare mai indragostita ca niciodata. Nu este o scena dintr-un film, ci cel mai fericit moment din viata sa. Renee si-a unit destinul, pe data de 9 mai, cu iubitul sau, Kenny Chesney.
Cei doi s-au intalnit in luna ianuarie a acestui an, la un concert de binefacere dat pentru ajutorarea victimelor tsunami-ului din Indonezia. La acest eveniment , “Concert of Hope”, Renee a raspuns la telefoane, in timp ce Kenny a cantat. Este evident ca acesta i-a atras atentia actritei, de vreme ce a fost mai apoi, Renee a fost vazuta in Jackson, Florida, la unul dintre concertele solistului. “Cred in dragoste la prima vedere. M-am indragostit de Kenny complet” a declarat Renee.
Dealtfel, si mirele era un mai vechi admirator al lui blondinei. Ba chiar a compus o melodie, intitulata “You Had Me From Hello”, inspirata din filmul “Jerry Maguire”, in care aceasta a jucat. Nimeni nu stie exact ce s-a intamplat in aceste patru luni. Cert este ca toata lumea a ramas surprinsa de fericitul eveniment, mai ales ca presa americana tocmai ce o “cuplase” pe mireasa cu solistul irlandez Damien Rice.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare