; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Renee, alături de Bradley Cooper la decesul tatălui

19 January 2011

Actriţa Renee Zellweger (41 de ani) a renunţat să mai prezinte o distincţie la ceremonia de decernare a Globurilor de Aur, de duminica trecută, pentru a fi alături de iubitul ei, colegul de breaslă Bradley Cooper, al cărui tată a murit sâmbătă, relatează FemaleFirst.co.uk.

Renee nu a mai participat la eveniment şi a călătorit în statul Pennsylvania cu partenerul ei, după ce tatăl lui, Charles Cooper, a murit la vârsta de 71 de ani.

Pentru ca situaţia să fie şi mai dificilă, pompierii au trebuit să intervină după ce un incendiu a izbucnit duminică la casa părinţilor lui Bradley Cooper. „Nu a fost ceva major. Nu am folosit furtunurile. L-am stins în câteva minute', a declarat un reprezentant al departamentului.

Zellweger, care e într-o relaţie cu Bradley de 18 luni, e foarte apropiată de familia acestuia şi a fost văzută adesea alături de Charles şi soţia sa, Gloria, în Los Angeles, chiar şi fără iubitul ei.

I-a plăcut să se plimbe cu părinţii lui şi a părut foarte fericită în ultimul timp', a declarat o sursă apropiată situaţiei.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare