; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Renata notni

Renata Notni, din telenovela „Blestemul meu iubit”, s-a despărțit de partener

13 July 2020

Actrița Renata Notni, pe care o puteți revedea în telenovela „Blestemul meu iubit', la Pro Gold, a dezvăluit că s-a despărțit de partenerul ei după o a doua șansă. 

 

În cadrul unui interviu în care a povestit cum trece prin perioada autoizolărrii, actrița a dezvăluit că deși i-a oferit o a doua șansă lui Andres Rivero, a decis să se despartă de acesta.

„În prezent nu este nimeni în viața mea, însă sunt foarte bine, fericită și liniștită', a declarat Renata cu zâmbetul pe buze.

„Am trăit ceva incredibil dar trebuie să știi când trebuie să contiui o relație și când trebuie să te oprești, iar acum am decis amândoi că este mai bine să ne oprim. Totodată această situație pe care toți o traversăm a adus momente de meditație pentru toți', a continuat actrița.

 

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 

 

Cada verano tiene su historia.. 💙

O postare distribuită de Renata Notni (@rennotni) pe


Aceasta a dorit să precizeze că diferența de vârstă dintre ea și fostul iubit (el fiind mai mare cu 10 ani) nu a fost un impediment al relației:

„Vârsta niciodată nu ne-a afectat au fost alte decizii. Ținem mult unul la celălalt și mereu va rămâne un om special pentru mine', a conchis actrița.

Renata Notni va reveni pe micile ecrane din Mexic cu al doilea sezon al serialului „El Dragon' în care joacă alături de Sebastian Rulli și pe care îl puteți urmări și pe platforma Netflix. 

 
 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare