Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Remus Boroiu și Cristi Mitrea, schimb de replici în direct. Ce și-au reproșat. „Eu nu știu ce ați văzut voi”

Remus Boroiu și Cristi Mitrea, schimb de replici în direct. Ce și-au reproșat. „Eu nu știu ce ați văzut voi”
7

de Redactia Tvmania,

Remus Boroiu s-a numărat printre invitații lui Cătălin Măruță în emisiunea de la Pro TV. În direct la TV, cei de acasă au fost martori la un schimb de replici între fostul concurent de la Survivor România și Cristi Mitrea. Fostul iubit al Andreei Mantea a comentat evoluția acestuia în competiția din Republica Dominicană.

Remus Boroiu a fost eliminat de la Survivor România 2023, cu toate că mulți îl vedeau ajuns în finala show-ului. Fostul Faimos a dezvăluit în emisiunea lui Cătălin Măruță ce nu se vede la TV din junglă. Afirmațiile făcute de Remus nu au fost apreciate de Cristi Mitrea, iar luptătorul de MMA a început să îl critice în direct.

Eu cred că tocmai de aia sunt acum aici. Pentru că multă lume mă vedea în finală. Eu nu știu ce ați văzut voi. În prima parte a emisiunii, eu venind din Bali cu o energie, așa, de zen, mi-a fost foarte greu să mă acomodez cu acea energia de Survivor, în care toată lumea era încrâncenată, foame…

Iar eu eram ok. Se certa cineva, eu mă ducea pe plajă. Îmi rezolvam emoțiile. Mă întorceam înapoi într-o stare bună. Ceilalți vedeau asta ca pe ceva deranjant.

Eu consider că în momentul în care te întorci în grup cu o energie plăcută, îi respecți pe colegii tăi. Nu prezența ta te face folositor într-un grup”, a declarat Remus Boroiu despre începutul său la Survivor România 2023, potrivit Fanatik.

remus-boroiu-si-cristi-mitrea-schimb-dur-de-replici-in-direct-la-tv.-ce-acuzatii-si-au-adus.-nu-sunt-cretin-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

„Am realizat eu că cu pace, cu zen în suflet și cu dragoste nu merge la Survivor”

Remus Boroiu și-a schimbat comportamentul la un moment dat. Fostul Faimos a spus că s-a adaptat în funcție de strategiile remarcate la restul concurenților.

Am realizat eu că cu pace, cu zen în suflet și cu dragoste nu merge la Survivor. Și atunci a schimbat băiatul foaia și a început să joace după regulile pe care le-am învățat din mers.

Erau niște reguli nescrise, văzând și făcând. Eu nu spuneam și varianta mea. Ei spuneau doar varianta lor. Și fetele erau la jumate și credeau. După aia eu am început să vorbesc și după fetele au început să vină de partea mea.

Asta nu înseamnă că sunt nehotărât, înseamnă că am câștigat respectul și dragostea unor persoane atunci când mi-am dorit chestia asta. La început eu n-am vrut să impresionez pe nimeni explicând cine sunt. Acolo, în Survivor, ai nevoie de CV”.

Alexandra Gog a dus discuția mai departe: „Știa unde merge, nu mai era Bali. Ziceai că totul s-a rupt când te-ai accidentat la umăr și foarte mult ai mizat pe această accidentare”. Fostul Faimos a mărturisit că s-a accidentat destul de grav la umăr, iar cei de acasă nu au înțeles ce i se întâmpla de fapt, pentru că el nu a fost bandajat.

Coleguța, eu te-am auzit purtând discuția asta și cu mama mea. Nu ai înțeles nici atunci. Nu ai înțeles nici acum, probabil, că nu ai cum să înțelegi. Hai să-ți spun eu cum stă treaba. Eu, când m-am accidentat, nu am spus nimic nimănui.

Pentru că atunci când ești accidentat la Survivor, ești veriga slabă. Nu e nimic de laudă și nu e nimic de pus în față. Iar eu nu am făcut chestia asta pentru că nu mă avantaja pe mine și pentru că nu sunt cretin”, a explicat fostul Faimos.

„Vezi că mai vorbim noi mai încolo”

După ce a auzit felul în care Remus Boroiu i s-a adresat colegei sale, Cristi Mitrea a intervenit. „Asta ți-o zic așa, să știi că eu sar în apărarea lui coleguța. Vezi că mai vorbim noi mai încolo. Atâta timp cât lași loc de interpretări, e problema ta.”, a spus fostul iubit al Andreei Mantea.

Remus Boroiu a evitat dialogul cu Cristi Mitrea și a vorbit în continuare despre problemele sale de la Survivor România 2023. Fostul Faimos crede că nu a vrut să spună despre accidentarea sa, pentru că nu dorea să fie veriga slabă a echipei.

M-am dus la medic. Medicul mi-a zis, «Tu ar trebui să porți chestia asta și să stai o săptămână, minim, deoparte». Decizia mea a fost să încerc să stau la 1-2 jocuri deoparte, dar nu o să port chestia asta pentru că îmi limitează mișcare și după o să-mi fie greu să-mi revin. Neavând o rană deschisă, toată lumea a uitat a doua zi.”, a spus fostul Faimos.

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton