Homepage  / Televiziune

Remus Boroiu, eliminat de la Survivor România 2023. Mesajul transmis de Faimos. „Ne forțează în anumite direcții”

Remus Boroiu, eliminat de la Survivor România 2023. Mesajul transmis de Faimos. „Ne forțează în anumite direcții”
8

de Andra Stana,

O nouă ediție a emisiunii Survivor România a fost difuzată aseară, 5 aprilie 2023, la Pro TV. Un nou concurent a părăsit competiția prezentată de Daniel Pavel. Iată ce a declarat Faimosul Remus Boroiu după ce a aflat că pleacă acasă.

Alianțe noi la Survivor România, 5 aprilie 2023

13 concurenți au început această săptămână cu o reală bucurie și cu gândul că au atins o bornă importantă a celui mai dificil reality show din lume: au trecut de Unificare și vor lua parte la luptele individuale. Primele zile în această formulă a tribului Taino au scos la iveală noi alianțe, strategii care nu au fost duse la capăt, dar și primele lupte pe traseu.

Aseară, discuțiile s-au aprins mai tare ca niciodată în noul trib și au fost duse la extrem ca urmare a voturilor făcute la Consiliul de Nominalizare. Dacă Alin a început să se îndoiască de loialitatea lui Robert, cel din urmă este tot mai sigur că totul este ”un joc psihologic de la Remus”. Carmen este convinsă că între ei se află un mare trădător, și anume Ionuț Iftimoaie: ”faptele au vorbit de la sine, vorbele sunt goale”, iar Alin și Remus simt că au reușit să-l demaște pe Dan Ursa, ca fiind ”cel mai fals”.

În ciuda tuturor discuțiilor interne, pe traseu, concurenții au dat totul în lupta pentru Comunicare care le-a dat șansa să-și asculte melodia favorită. Dan Ursa a ales ca Bianca Patrichi să fie căpitan de echipă, iar cei doi și-au ales oamenii care să le fie aproape în această probă. Cu 7-5, Bianca și ai ei coechipieri s-au impus și au avut parte de o seară care le-a încărcat bateriile. ”Un sentiment atât de plăcut, încărcare cu energie grozavă”, a spus Andrei Krișan, iar Carmen a admis că această șansă a făcut-o să realizeze cât de mult îi lipsește muzica.

După distracție, a urmat un nou Consiliu încărcat de vești, în care Daniel Pavel a oferit informația cea mai așteptată: cine va pleca acasă! Remus Boroiu și Carmen Grebenișan au așteptat cu emoție decizia celor de acasă, iar cel care a fost extrem de aproape de câștigarea Imunității s-a transformat în pierzătorul săptămânii.

Echipa-Bianca-victorie-Joc-ComunicareIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Remus Boroiu, eliminat de la Survivor România, 5 aprilie 2023

Remus Boroiu este cel mai nou concurent care a fost eliminat de la Survivor România 2023. Faimosul a părăsit competiția din Republica Dominicană în ediția de miercuri, 5 aprilie 2023. Remus a vorbit despre experiența sa în show-ul de la Pro TV, înainte de a-și lua rămas-bun de la colegii săi.

„Totul e bine. E bine așa. (…) Colegii mei, chiar dacă am avut păreri despre ei, asta nu înseamnă că au fost oameni răi. Aceste condiții ne forțează la maxim în anumite direcții. (…)

Vreau să le dau multă încredere și putere, chiar dacă eu plec. (…)Îmi doream foarte mult să stau aici până la final”, a spus Remus după ce Daniel Pavel a rostit numele său.

Mihai Zmărăndescu a spus cine va câștiga Survivor România 2023

Mihai Zmărăndescu a fost eliminat din competiția Survivor România 2023, după ce Ștefania Stănilă a făcut propunerea. După ce a ajuns înapoi în țară, fostul Faimos a mărturisit, pentru fanatik.ro, că își dorește ca un Războinic să ia trofeu.

Faptul că am intrat târziu în competiție a fost un dezavantaj, concurenții aveau o experiență de peste 30 de meciuri jucate.

Eu am intrat în pâine direct cu Alin Chirilă, cel mai bun jucător. Totuși, Alin are jumătate din înfrângeri cu mine. În același timp, Alin este prietenul meu de 10 ani și îmi doresc din suflet să câștige Survivor România”, a declarat Mihai Zmărăndescu.

Zmărăndescu a văzut eliminarea din competiție ca pe o eliberare. „Au fost multe momente în care am vrut să renunț. Am fost blamat pentru faptul că plâng de dorul băiatului meu, dar pentru mine nu este o rușine să verși lacrimi pentru familia ta”, a mai spus acesta.

remus-boroiu-eliminare-competitie-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 8

Survivor România revine luni, marți și miercuri, de la 20:30, la PRO TV și, în avans, pe VOYO

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton