; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Florian Pittis

Remember Florian Pittiş în Duminica Floriilor, la „Omul cu chitara” de pe TVR 2

11 April 2014

Duminica Floriilor este ziua în care toţi cei cu nume de flori îşi sărbătoresc onomastica. Cu această ocazie, de la ora 16.00, Ducu Bertzi aduce la TVR 2 o ediţie specială a emisiunii „Omul cu chitara', dedicată celui care a fost Florian Pittiş.

Florian Pittis

Astfel, pe parcursul a 50 de minute, Ducu Bertzi şi Cristina Şoloc vor fi gazdele unei ediţii în care invitaţi speciali sunt câţiva dintre cei care l-au cunoscut sau şi-au dedicat cântecele îndrăgitului actor, regizor, interpret de muzică folk ori realizator de emisiuni radio Florian Pittiş. Este vorba de Mircea Vintilă, Ovidiu Mihăilescu şi Florin Dumitru.

Emisiunea va aduce, pe lângă relatări şi povestiri ale celor prezenţi în platoul emisiunii despre Florian Pittiş, şi un colaj cu cele mai bune înregistrări din Arhiva TVR cu îndrăgitul artist.

Vom asculta selecţiuni de pe albumul Florian Pittiş şi Ducu Bertzi', Ovidiu Mihăilescu va interpreta piesa Dor de Florian Pittiş', iar Mircea Vintilă va realiza un tandem inedit cu Moţu', pe acordurile cunoscutei piese a grupului Pasărea Colibri Cântecul Bufonului'.

Mărturiile celor care i-au fost prieteni şi colegi vor fi completate de Florin Dumitru, cel care din 2007 duce mai departe, din postura de redactor şef, proiectul Radio3Net, despre care Florian Pittiş declara în 2005 că este cel mai bun lucru pe care l-am făcut în viaţa mea'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare