Homepage  / Vedete străine

Relația dintre Prințul Harry și Regele Charles este tot mai zbuciumată. Decizia prin care monarhul își pedepsește fiul

Relația dintre Prințul Harry și Regele Charles este tot mai zbuciumată. Decizia prin care monarhul își pedepsește fiul
11

de Roxana Mirea,

Noi controverse au apărut în jurul relației dintre Prințul Harry și tatăl lui, regele Charles al III-lea. În curând, monarhul va împlini 75 de ani și s-a spus că Harry și Meghan au refuzat invitația de a participa la aniversarea regelui, însă adevărul este cu totul altul. 

Harry și Meghan Markle nu au fost invitați la aniversarea regelui Charles 

Înaintea împlinirii a 75 de ani, se pare că regele Charles al III-lea nu le-a adresat nicio invitație fiului și nurorii sale, prințul Harry și Meghan Markle, la vreo reuniune viitoare pentru a sărbători acest moment important.  

Potrivit The Sunday Times, care a afirmat că prințul Harry, în vârstă de 39 de ani, și Meghan, în vârstă de 42 de ani, au refuzat șansa de a vizita Marea Britanie cu ocazia zilei de naștere a tatălui său, un reprezentant al ducelui și ducesei de Sussex a negat că aceștia ar fi refuzat să meargă. 

The Sunday Times a relatat că regele își va sărbători cei 75 de ani la Clarence House în weekendul următor, înainte de ziua sa de naștere reală, pe 14 noiembrie. Luni, însă, purtătorul de cuvânt al ducilor de Sussex a împărtășit o versiune alternativă a poveștii, spunând că nu au fost încă invitați să participe. 

Ca răspuns la titlurile din mass-media din Marea Britanie, nu a existat niciun contact în ceea ce privește o invitație la viitoarea aniversare a Majestății Sale. Este dezamăgitor că Sunday Times a relatat greșit această poveste„, a declarat un purtător de cuvânt al cuplului pentru People

Harry și Meghan Markle nu au fost invitați la aniversarea regelui Charles Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Relație tot mai tensionată între Harry și familia regală 

Această controversă care s-a creat în jurul zilei de naștere a monarhului britanic vine într-un moment de dramatism accentuat între familia regală și prințul Harry și Meghan. La începutul acestui an, cel de-al doilea fiu al regelui Charles și al prințesei Diana și-a lansat cartea de memorii, „Spare”, care a detaliat luptele sale cu viața regală și decizia sa de a se retrage.  

Cam în aceeași perioadă cu publicarea cărții, prințului Harry și lui Meghan li s-ar fi cerut să părăsească Frogmore Cottage, de pe domeniul Castelului Windsor. Căsuța le fusese dăruită de către regretata regină Elisabeta a II-a.  

O sursă a declarat pentru ET în ianuarie că „de când a fost lansată cartea lui Harry, relațiile dintre Harry și Meghan și familie nu au fost niciodată mai proaste”.  

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton