; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cum s a distrat Andreea Bălan la petrecerea mamei iubitului ei, Tiberiu Argint

Relația lor merge ca pe roate! Andreea Bălan, invitată la petrecerea mamei iubitului ei, Tiberiu Argint

20 July 2021

Andreea Balan (37) a divorțat de George Burcea, dar a reușit să își refacă viața departe de ochii indiscreți. De un an de zile, artista trăiește o frumoasp poveste de iubire cu Tiberiu Argint, fratele Soniei Argint, scrie click.ro.

Relația dintre Andreea Bălan și Tiberiu Argint merge bine, dovadă că Andreea a fost invitată, duminica trecută, pe 19 iulie, la ziua mamei iubitului său.

 Vezi galeria foto >

Potrivit sursei citate, Andreea a declarat că se simte fericită și împlinită. Mai mult, vedeta de la „Te cunosc de undeva!' a vorbit și de o nouă căsătorie. Andreea Bălan a mărturisit recent că este mai hotărâtă ca niciodată să îmbrace, din nou, rochia de mireasă.

„Sunt un om împlinit și nu regret nimic din ce mi s-a întâmplat. Fiecare experiență din viața mea este ca o lecție, învățăm, toți greșim în viață, dar evoluăm.

Cred că fiecare om care intră în viața mea mă învață ceva. Îmi doresc să iubesc și să fiu iubită, ceea ce se întâmplă deja, deci e bine.

Vreau să fiu fericită. Mai târziu, mult mai târziu mă văd și căsătorită, pentru că sunt tânără și de ce nu?!', a spus Andreea Bălan , în cadrul emisiunii 'Star Matinal', de la Antena Stars.

 Sursa foto: Instagram
 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare