Homepage  / Vedete româneşti

Relația dintre Giulia Anghelescu și Vlad Huidu, după America Express, sezonul 2. Ce tradiție de cuplu au

Relația dintre Giulia Anghelescu și Vlad Huidu, după America Express, sezonul 2. Ce tradiție de cuplu au
9

de Roxana Mirea,

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au format una dintre echipele de la America Express, sezonul 2, show care va începe în curând la Antena 1. Cei doi soți au trăit aventura vieții lor pe Drumul Aurului. Cântăreața a mărturisit ce impact a avut această experiență asupra căsniciei lor.  

Ce tradiție de cuplu au Giulia Anghelescu și Vlad Huidu 

Giulia Anghelescu, care are acum o emisiune la Virgin Radio, și Vlad Huidu formează unul dintre cele mai solide cupluri din lumea mondenă, fiind împreună de peste 15 ani. Cei doi au plecat în aventura lor, pe Drumul Aurului de la America Express, sezonul 2, show ce va începe în această toamnă la Antena 1.  

Giulia Anghelescu a mărturisit că ea și soțul ei încearcă să privească partea plină a paharului, în orice situație. În plus, aceștia și-au propus să meargă la masaj măcar o dată pe lună.  

„Nu avem niciun motiv care să ne dea o stare proastă. În principiu am învățat să găsim un lucru bun în orice situație, indiferent dacă este bună sau mai puțin bună. Singura rutină de care avem grijă să se întâmple măcar o dată pe lună, dar luna asta nu s-a întâmplat, este să mergem la masaj”, a declarat Giulia Anghelescu, la Antena Stars, potrivit spynews.ro.  

giulia-anghelescu-a-semnat-un-nou-contract-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Vlad Huidu și Giulia Anghelescu, după America Express, sezonul 2 

Giulia Anghelescu a mărturisit că experiența America Express, sezonul 2, le-a întărit relația. Ea și Vlad Huidu s-au înțeles foarte bine pe Drumul Aurului și nu a existat nicio problemă între ei, după cum a declarat cântăreața. 

„Ne-a întărit relația. Da, a fost foarte tare și ne-am înțeles foarte bine, n-a existat nicio problemă, dar cu siguranță, America Express a fost cea mai frumoasă experiență și ne bucurăm că a fost împreună și că am trăit-o împreună”, a declarat cântăreața. 

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu, la o ședință foto pentru America Express, înainte de a începe filmările
Giulia Anghelescu și Vlad Huidu, la o ședință foto pentru America Express, înainte de a începe filmările

Cine sunt concurenții de la America Express, sezonul 2 

Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei , scriitoarea Antoneta Galeș,  sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării „America Express”.

Toate cele 9 echipe care au participat în acest sezon au avut parte de multe probe solicitante, cele fizice fiind de-a dreptul infernale. Cel puțin așa reie din scurtul montaj publica de Sânziana  Negru pe contul său de Instagram. Dincolo de cursele contr-acronometru, concurenții au avut de împins vagonete în mină, și-au croit drum prin junglă, au avut parte de multe accidentări, dar și de situații tensionate cu focuri de armă. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton