Homepage  / Vedete / Vedete străine

Relația dintre Rihanna și A$AP Rocky devine din ce în ce mai serioasă

Relația dintre Rihanna și A$AP Rocky devine din ce în ce mai serioasă

de Redactia Tvmania

A răsărit soarele și pe strada Rihannei. Recent s-a aflat că artista formează un cuplu cu A$AP Rocky, relație despre care presa internațională zvonea încă de la începutul acestui an, la scurt timp după ce Rihanna s-a despărțit de fostul partener, miliardarul Hassan Jameel. 

Deși la început surse apropiate Rihannei spuneau că cei doi sunt doar prieteni apropiați, se pare că totul s-a transformat într-o frumoasă poveste de dragoste: 

„Sunt de nedespărțit de câteva săptămâni. E o nouă relație și amândoi sunt foarte implicați”, a declarat o sursă pentru site-ul People. Cei doi petrec foarte mult timp împreună, aceștia fiind surprinși în diferite ipostaze în New York.

„Întotdeauna s-au simțit bine împreună. Au multe în comun. Amândoi își doresc să ajute comunitățile în care au crescut. A$AP este foarte generos, și așa e și Rihanna”, a mai adăugat sursa.

 

Potrivit UsWeekly, A$AP o plăcea pe Rihanna de foarte mulți ani, însă cântăreața a preferat să mențină o relație de prietenie. Cei doi au colaborat pentru prima oară în 2012, iar un an mai târziu au susținut un turneu împreună.

„Au avut întotdeauna o chimie extraordinară și Rihanna relaționează cu A$AP într-un fel care este natural, ușor și amuzant. Se simte foarte confortabil în preajma lui, dar fiind că se cunosc de atât de mult timp, și simte o conexiune cu el și pentru că tatăl lui este din Barbados”, a declarat o altă sursă apropiată celor doi pentru Entertainment Tonight.

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton